Search
Close this search box.

بیزنس پلن برای مهاجرت به کانادا

هنگام مهاجرت به کانادا از طریق روش‌های مهاجرت سرمایه گذاری، طرح کسب و کار یا بیزینس پلن یکی از مهمترین نقش‌ها را ایفا می‌کند. یک بیزینس پلن واضح، موثر و سنجیده بدون شک می‌تواند موفقیت درخواست مهاجرت را افزایش دهد. در واقع بیزنس پلن به عنوان یک ابزار ارزیابی برای بررسی پتانسیل موفقیت و سودآوری پروژه‌های تجاری شما استفاده می‌شود و نقش حیاتی در کسب اجازه سرمایه گذاری و مهاجرتی دارد 

به عنوان مثال با تهیه یک بیزنس پلن قوی، می‌توانید نشان دهید که برنامه استارتاپ شما در کانادا چگونه می‌تواند باعث ایجاد فرصت‌های شغلی، رشد و توسعه پایدار در کشور کانادا شود. 

در این مقاله، همه چیز را در مورد بیزینس پلن برای مهاجرت به کانادا، افرادی که به آنها نیاز دارند و اهمیت آنها برای برنامه‌های مهاجرتی خواهید آموخت.

بیزنس پلن مهاجرت به کانادا | سوگیموتو ویزا

بیزینس پلن یا طرح تجاری یک جنبه حیاتی از برنامه‌های مهاجرت تجاری است. هدف اصلی این است که افسران مهاجرت کانادایی را متقاعد کنید که مفهوم تجاری شما یا سرمایه گذاری در یک تجارت کانادایی، احتمال موفقیت بالایی دارد. بیزینس پلن کسب و کار باید توضیح دهد که چگونه سرمایه گذاری شما در کنار توجه به شرایط مالی و اقتصادی منطقه یا استان انتخابی برای مهاجرت و استقرار کسب و کار، برای کانادایی ها شغل ایجاد کرده و به اقتصاد کانادا کمک می‌کند.

بیزینس پلن چیست

بیزینس پلن طرح تجاری یک سند جامع است که اهداف، استراتژی ها و پیش بینی های مالی یک کسب و کار جدید یا موجود را مشخص می کند. بیزینس پلن کسب و کار به عنوان یک نقشه راه برای کارآفرینان و صاحبان مشاغل عمل کرده، جهت و راهنمایی در مورد چگونگی دستیابی به اهداف و رشد کسب و کارشان را ارائه می‌دهد. 

طرح‌های کسب و کار اغلب هنگام جستجوی سرمایه از سرمایه گذاران، درخواست وام یا ایجاد مشارکت استفاده می‌شود. همچنین ابزارهای ارزشمندی برای مدیریت کسب و کار هستند که به مالکان کمک می‌کنند تا تصمیمات آگاهانه بگیرند و پیشرفت کسب و کار خود را نظارت کنند.

یک بیزینس پلن طرح تجاری معمولاً جنبه‌های مختلف کسب و کار، از جمله محصولات یا خدمات، بازار هدف، چشم انداز رقابتی، استراتژی بازاریابی، ساختار مدیریت و پیش بینی های مالی را پوشش می‌دهد.

بیزنس پلن و برنامه‌های مهاجرت تجاری

همانطور که در جدول زیر مشاهده می شود، برای تمام برنامه‌های ویزای تجاری کانادا که در اینجا ذکر شده است، باید یک بیزینس پلن طرح تجاری منطبق بر یک کسب و کار کاربردی تهیه شود.

برنامه مهاجرتتوضیحاتآیا بیزنس پلن مورد نیاز است؟
ویزای کارآفرینی C11ویزای کارآفرینی C11 به نامزدهای خارجی اجازه می‌دهد تا یک شرکت کانادایی جدید راه‌اندازی کنند، در یک شرکت موجود سرمایه‌گذاری کنند و به عنوان یک فرد خوداشتغال مجوز کار برای راه اندازی شرکت دریافت کنند. دریافت کنندگان این ویزا معمولاً پس از 1 سال فعالیت تجاری خود در کانادا واجد شرایط اقامت دائم هستند.بله، بخشی جدایی ناپذیر و اجباری از فرآیند درخواست است.
ویزای استارتاپبرنامه SUV به کارآفرینان خارجی این امکان را می دهد که در کانادا کسب و کار ایجاد کنند در حالی که برای دریافت اقامت دائم در 2+ سال تلاش می کنند. این مسیر برای استارت‌آپ‌های مستقر که بر تقویت نوآوری تمرکز دارند، اولویت دارد. حداکثر 5 شریک موسس این استارت آپ می توانند اقامت کانادا را دریافت کنند.یکی از جنبه های مهم ویزای استارت آپ این است که این برنامه به سرمایه گذاری خارجی سازمان های مشخص شده کانادایی نیاز دارد. با این حال، رقابت برای جلب حمایت از این سازمان ها می تواند بسیار بالا باشد. طبق اعلام وب سایت IRCC ممکن است از شما خواسته شود که مفهوم کسب و کار خود را در قالب یک طرح تجاری دقیق به سرمایه گذاران ارائه دهید. یک بیزنس پلن دقیق می‌تواند سطح بیشتری از جزئیات و چشم انداز کسب و کار را به سازمان‌های تایید شده و سرمایه گذاران نشان دهد.

به طور خلاصه، بله!
ویزای انتقال درون شرکتی (ICT)برای کسانی که یک شرکت تثبیت شده در خارج از کانادا دارند و به دنبال گسترش و مهاجرت به کانادا هستند. این ویزا به متقاضی اجازه کار می دهد و پس از یک سال فعالیت در کانادا، مسیرهای متعددی برای اقامت دائم وجود دارد. همسر و فرزندان متقاضی نیز ممکن است به ترتیب واجد شرایط اجازه کار آزاد و اجازه تحصیل باشند.بله، بخشی جدایی ناپذیر و اجباری از فرآیند درخواست است.
مسیرهای PNP کانادابرنامه های مهاجرتی استانی مختلفی برای مهاجرت کاری وجود دارد. این برنامه ها معمولاً برای صنایع خاصی طراحی می شوند و برای ارتقای توسعه اقتصادی یک استان خاص در کانادا استفاده می شوند.بله، بخشی جدایی ناپذیر و اجباری از فرآیند درخواست است.

فرمت بیزنس پلن 

از آنجایی که بیزینس پلن کسب و کار مهمترین بخش درخواست مهاجرت تجاری محسوب می‌شود، باید به خوبی در مورد کسب و کار مربوطه تحقیق شده و با دقت تدوین شود. هنگام جمع آوری طرح تجاری، سطح بالایی از جزئیات مرتبط را در نظر بگیرید زیرا هر گونه کاستی در اطلاعات می‌تواند برای برنامه شما مضر باشد. شایان ذکر است که برنامه‌های مهاجرتی مختلف کانادا برای طرح کسب و کار ارائه شده الزامات متفاوتی دارند، بنابراین درک شرایط خاص برنامه مهاجرتی مورد نظر نیز ضروری است. 

بیزنس پلن‌های جامع مهاجرت می‌تواند شامل بخش‌های زیر باشد، اما به آنها محدود نمی‌شود:

  • شرح مدل کسب و کار: شرح محصولات و/یا خدمات؛
  • تجزیه و تحلیل سود و زیان؛
  • استراتژی بازاریابی، شاید با اهداف قابل اندازه گیری؛
  • طرح پرسنل و کارکنان، مانند طرح راه اندازی منابع انسانی؛
  • تحقیقات بازار؛
  • تجزیه و تحلیل SWOT (نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدها)؛
  • ارزیابی PEST (سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فناوری).
  • پیش بینی مالی برای چند سال معین؛
  • گزاره ارزش؛
  • تجزیه و تحلیل چشم انداز رقابتی؛
  • استراتژی کسب درآمد؛
  • چشم انداز بلند مدت؛ و
  • استراتژی اجرای کوتاه مدت

چگونه بیزینس پلن بنویسیم؟

اگر قصد دارید خودتان تهیه بیزنس پلن را به عهده بگیرید، قبل از شروع به نوشتن در مورد نکات مهم و چگونگی نگارش آن مطالعه کنید. منابع زیادی برای آموزش بیزنس پلن نویسی وجود دارد و هر کدام گام ها یا بخش های متعددی را عنوان می‌کنند. اما درون مایه همگی بطور کلی یکی است. 

بخش‌های مختلف بیزینس پلن کسب و کار شامل: خلاصه اجرایی طرح، ترسیم نمای کلی بازار، معرفی محصولات و خدمات، و … می باشد.

 10 مرحله در تهیه بیزنس پلن 

1.     توصیف کسب و کار و ایده کلی :

اولین قدم در بیزنس پلن نویسی ، توصیف کسب و کار و ایده کلی تجاری است. زمینهٔ فعالیت، نحوه اجرای آن و تقاضای بازار، جهت گیری آینده و اسرار تجاری از مسائلی هستند که باید در این بخش مشخص شوند. با خواندن این قسمت از بیزنس پلن کارشناسان اداره مهاجرت و سازمان‌های سرمایه گذاری ترغیب خواهند شد که طرح شما را تا آخر بررسی کنند.

2.      معرفی شرکت:

اطلاعاتی مانند نام شرکت، شهر و محلی که قصد دارید آنجا شرکت را تاسیس کنید در این بخش نوشته می‌شوند. کارشناسان با توضیحات این بخش باید متقاعد شوند طرح کسب و کار شما مناسب با شرایط منطقه مورد نظر است و به بهره وری و موفقیت خواهد رسید یا خیر.

3.      اهداف بیزینس:

در این بخش از بیزینس پلن کسب و کار باید اهداف کوتاه مدت، میان مدت و طولانی مدت را به صورت دقیق  ارائه دهید. اهداف مختلف کسب و کار باید شفاف، با دقت و بدون ابهام بیان شوند و صد البته در راستای کمک به اقتصاد منطقه مورد نظر باشند . اهداف شما باید با توجه به امکانات و شرایط منطقه مورد نظر قابلیت اجرایی شدن را داشته باشند . اهداف غیر قابل دسترس، عدم ارائهٔ محدودیت زمانی برای انجام کارها و عدم اولویت بندی کارها را می‌توان به عنوان برخی از اهداف غیر واقع بینانه دانست.

4.     تدوین طرح سازمانی و مدل کسب و کار:

منظور از طرح سازمانی، مشخص کردن نوع مالکیت (انفرادی یا شراکتی) است. این موضوع در بحث مالیات نکته بسیار مهمی است و باید در مورد نوع مالکیت و تاثیر آن بر مالیات تحقیقات کامل و جامعی انجام دهید. در این بخش از  بیزنس پلن نویسی تعداد شرکا، سهامداران و پیشینه گروه هیئت مدیره توصیف می‌شود. ساختار بیزینس تعیین کننده بسیاری از نکات است و شما با انتخاب یک مدل بیزینس خوب می‌توانید موفقیت آن را تعیین کنید. شما باید یک ساختار سازمانی دقیق در این مرحله ترسیم کنید و قابلیت‌های فنی هر کدام از کارکنان را مشخص نمایید. در این گام باید نقص و مسئولیت‌های اعضای سازمان به تفکیک مشخص شود و حوزه اقتدارات مدیران نیز تعین گردد.

 

5.     ارائه طرح تولید، خدمات و محصولات:

اینکه طرح کسب و کار خلاقانه شما محصولی را تولید میکند یا خدماتی را ارائه می‌دهد ، در این بخش از بیزینس پلن کسب و کار توصیف می‌شود. در این مرحله باید فرآیند تولید محصول، تجهیزات لازم و نحوه تامین و تهیه آنها، مواد اولیه مورد نیاز و منابع تامین و … به تفصیل توضیح داده شود. در صورتیکه طرح تجاری شما خدماتی را ارائه می‌دهد مثلا خدمات نرم افزاری خاص، گروه مخاطب دریافت کننده خدمات، تجهیزات و زمینه فراهم آوردن آنها و جزییاتی از این دست باید روشن شوند.

6.      برنامه بازاریابی و فروش:

تهیه این بخش یکی از مهم‌ترین و سخت‌ترین بخش‌های بیزینس پلن حرفه ای  است. شما باید بتوانید مسئولان اداره مهاجرت و شرکت‌های سرمایه گذاری را متقاعد کنید که بازار خوبی برای محصول یا خدمات شما وجود دارد. پیش بینی فروش نیز در این مرحله انجام می‌شود. شما می‌توانید از روش‌های بازاریابی مدرن و دیجیتال که هزینه پایینی دارد و می‌توان روی بازدهی آن حساب ویژه‌ای باز کرد استفاده کنید.

7.      تحلیل بازار:

در این بخش از بیزنس پلن نویسی به توضیح نحوه سود و زیان طرح کسب و کار، تحلیل‌های مالی و مدل قیمت پرداخته می‌شود. جزییاتی نظیر اندازه بازار هدف، وضعیت کنونی ، گذشته و آینده بازار مورد نظر در این بخش شخص می‌شود. با استفاده از آمار دقیق می‌توانید موفقیت و سودآوری طرح خود را برای مسئولان و کارشناسانی که پرونده را بررسی می‌کنند، نشان دهید. تحلیل بازار یک عامل کلیدی برای سرمایه گذاران است تا مطمئن شوند که شرکت شما با اعداد درست و داده های حقیقی، آینده کسب و کار خود را پیش بینی کرده است.

8.     بخش اجرایی عملیات:

این گام از بیزینس پلن کسب و کار مختص تعیین مکان فیزیکی کسب و کار می‌باشد. اگر هدف تولید محصول است باید مکان و منطقه احداث کارگاه یا کارخانه، در دسترس بودن نیروی کار، هزینه‌ها، دستمزد، امتیازهای مالیاتی، نیازهای منطقه ای، نزدیکی به تامین کنندگان، نزدیکی به مخاطبین هدف و هزینه‌های حمل و نقل تعیین شود.سازمان‌های سرمایه گذاری در کانادا باید بدانند شما به چه صورتی قصد عملی کردن ایده تجاری خود را دارید. برای این موضوع مطمئنا نیاز به تجهیزات و امکاناتی خواهید داشت که این امکانات باید قابل تهیه باشند.

9.      وظایف و نقش ها:

برای ارائه بهترین طرح تجاری و یک بیزینس پلن حرفه ای، مشخص کردن تخصص افراد و نقش آنها در تیم تجاری نقش مهمی دارد. بیان سوابق کاری اعضاء تیم که مرتبط با ایده کسب و کار مورد بحث می‌باشد، در متقاعد کردن کارشناسان پرونده و مسئولان شرکت های سرمایه گذاری تاثیر زیادی دارد.

10.   ضمیمه ها:

مرحله آخر بیزینس پلن نویسی تهیه یک ضمیمه است. تمامی مدارک لازم شامل مجوزها، گواهی‌های تخصصی، رزومه افراد، مدارک تحصیلی، تصویر محصولات، سوابق شرکت، نمودارها، قراردادها و تمامی مدارک قانونی در بخش ضمیمه الحاق می شوند.با تکمیل این مرحله می‌توانید یک بیزینس پلن حرفه ای و دقیق داشته باشید که بی شک برای اثبات توانایی های گروه تخصصی شما و جلب اطمینان مسئولان مربوطه بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

تهیه طرح تجاری | سوگیموتو ویزا
در یک بیزنس پلن قوی نقش‌ها و وظایف هر یک از افراد باید کاملا مشخص شود.

چرا بیزینس پلن برای مهاجرت بسیار مهم است؟

دولت کانادا به خوبی از نیاز کارآفرینان و سرمایه گذاران خارجی برای دستیابی به اهداف اقتصادی کوتاه مدت و بلندمدت این کشور آگاه است. برای به دست آوردن بهترین نتیجه در مورد رشد اقتصادی و تولید شغل برای شهروندان کانادایی، اداره مهاجرت کانادا IRCC باید نامزدهایی را انتخاب کند که به نظر می‌رسد بهترین شانس موفقیت در ایجاد/سرمایه گذاری در یک کسب و کار را دارند. از طرف دیگر، اگر مسیر ویزای استارت‌آپ کانادا را انتخاب کنید، سرمایه‌گذاران باید مطمئن باشند که سرمایه‌شان در دستان صالح است و بازده سرمایه‌گذاری خوبی را شاهد خواهند بود. در هر مورد، بیزینس پلن کسب و کار به IRCC/سرمایه‌گذاران چیزی ملموس برای ارزیابی می‌دهد و باید به اندازه‌ای دقیق باشد که به آنها اجازه دهد اجازه شروع کسب و کار شما را در کشور کانادا صادر کنند.

اگر بیزینس پلن کسب و کار ضعیف اجرا شود، شانس موفقیت در اخذ ویزای تجاری کانادا و مهاجرت موفقیت آمیز به کانادا کم است که با از دست دادن زمان و هزینه متقاضی همراه است. با درک این موضوع، واضح است که چرا استخدام یک شرکت با تخصص خاص در نوشتن بیزینس پلن حرفه ای مهاجرت، حرکتی ارزشمند در راستای اهداف مهاجرتی شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *