Search
Close this search box.

ویزای استارتاپ اروپا

آیا شما هم رویای راه‌اندازی کسب‌وکار در کشورهای اروپایی را دارید؟ در این صورت ویزای استار‌تاپ اروپا مخصوص شماست. این ویزا یکی از محبوب‌ترین ویزا‌های امروز اروپا است که با هدف حمایت از ایده‌ها و برنامه‌های کسب‌و‌کار ارائه می‌شود.

برای دریافت ویزای استارتاپ شما باید بتوانید یک ایده کامل و متقاعد‌کننده داشته باشید که اثبات کند کسب‌و‌کار مورد‌نظر شما برای اقتصاد کشور مربوطه سالم و مفید است و قابلیت رسیدن به سود و استغال‌زایی را دارد.

این ویزا بستری را فرآهم می‌آورد که بازرگانان بتوانند ایده‌های جدیدی به بازار معرفی نمایند و فرهنگ‌ها و شیوه‌های مختلف زندگی را تجربه کنند. ویزای استار‌تاپ اروپا کوتاه‌مدت است و بطور‌معمول اقامت ۱ الی ۳ سال برای فرد سرمایه‌گذار و اعضای نزدیک خانواده وی به ارمغان می‌آورد،  اما این ویزا می‌تواند بستر اقامت ثابت را حتی فرآهم آورد.  

امروزه کشور‌های اروپایی بسیاری در اختیار کار‌آفرینان خارج از اتحادیه اروپا ویزای استار‌تاپ را قرار می‌دهند. از بهترین و آشنا‌ترین این کشور‌ها می‌توان به انگلستان، فرانسه، لیتوانی، استونی و دانمارک اشاره کرد. در این مقاله به بررسی کامل ویزای استار‌تاپ اروپا، چگونگی درخواست و هزینه‌های آن می‌پردازیم، پس تا انتها با ما همراه باشید تا دریافت این ویزا برای شما سریع‌تر و ساده‌تر شود.

هر‌یک از کشور‌های اروپایی شرایط و قوانین خاصی برای ارائه تسهیلات به کار‌آفرینان درنظر گرفته‌اند، اما نقطه مشترک تمامی این کشور‌ها ارائه یک بیزینس پلن یا طرح توجیهی کسب‌و‌کار به اداره مهاجرت آن‌ها است.

ویزای استارتاپ اروپا

ویزای استار‌تاپ اروپا چیست؟

همانطور که گفتیم ویزای استار‌تاپ اروپا (Europe Startup Visa) یکی از محبوب‌ترین و بهترین تکنیک‌های اقامت موقت در کشور‌های اروپایی است که پس از گذشت یک بازه زمانی شما می‌توانید آن را تبدیل به یک اقامت دائم کنید. به کمک این ویزا تجارت در سطح بین‌المللی قابل توسعه است و فرصت‌های جدیدی به دست می‌آورید.  

ویزای کار‌آفرینی یا استار‌تاپ را می‌توان یک مجوز اقامت برای افراد با ایده‌ها و برنامه‌های نوآورانه کسب‌و‌کار در نظر گرفت که امروزه به‌عنوان یک تکنیک برتر اخذ اقامت دائم کشور‌های اروپایی نیز از آن یاد می‌شود.

چرا برای ویزای استارتاپ یا کارآفرینی اقدام کنیم؟

ویزای راه‌اندازی یا کارآفرینی می‌تواند راهی ایده‌آل برای شروع یک کسب‌و‌کار و زندگی جدید در خارج از کشور باشد. با کمک این ویزا سرمایه‌گذار می‌تواند از مزایای حضور در یک کشور اتحادیه اروپا و همچنین مزایای محلی برای کسب و کارهای خارجی خود بهره‌مند شود.

علاوه بر موارد ذکر‌شده سرمایه‌گذار و متقاضی این ویزا از مزایای دیگر نظیر: معافیت‌های مالیاتی سخاوتمندانه، تحقیق و توسعه و انواع کمک‌های مالی نیز برخوردار خواهد شد. لازم به ذکر است که موارد فوق برای تشویق کسب‌وکارها جهت کمک به آن کشور خاص طراحی شده‌اند.

امروزه بسیاری از کشورهای اروپایی ویزای سرمایه گذار ارائه می‌دهند  و بدون شک نام آن را شنیده‌اید. از این ویزا می‌توان به‌عنوان ابزار ترجیحی برای اخذ شهروندی از یک کشور استفاده کرد. این طرح‌ به نام «ویزای طلایی» معرفی و شناخته می‌شود و به واسطه آن افراد می‌توانند مبالغ هنگفتی (اغلب بیش از ۱ تا ۲ میلیون یورو) در پروژه‌های تعیین‌شده سرمایه‌گذاری کنند.

در سمت دیگر ویزای راه اندازی یا کارآفرینی برای کسب‌و‌کارهای کوچک یا متوسطی طراحی شده است که به دنبال راه اندازی کسب‌و‌کار خود در یک کشور یا حتی گسترش آن هستند. لازم به ذکر است که این ویزا به‌طور‌معمول کوتاه مدت است و اقامت ثابت یا دوره‌ای برای سرمایه‌گذاران به همراه می‌آورد. البته اخذ اقامت دائم نیز ب کمک این ویزا امکان‌پذیر است.

به‌طور‌کلی ویزای استارتاپ یکی از جذاب‌ترین ویزا‌های اروپا است که اگر اخذ آن به‌درستی انجام گیرد، در مدت زمان کوتاهی حتی می‌توانید اقامت ثابت این کشور‌ها را نیز دریافت نمایید.

در نمودار زیر می‌توانید بازده خالص سرمایه‌گذاری استارتاپ‌های مختلف در کشور‌های اروپایی که به تفکیک سال است را مشاهده نمایید.

بازدهی استارتاپ های اروپایی

شرایط اخذ ویزای استار‌تاپ اروپا

شرایط دریافت این ویزا در هر کشور اروپایی با کشور دیگر متفاوت است، اما با این وجود شرایط مشابهی نیز میان این کشور‌ها وجود دارد که در ادامه به معرفی و بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

طرح تجاری نو‌آورانه

ایده کار‌آفرینی شما باید کاملا جدید باشد و نمونه مشابهی از آن در کشور مورد‌نظر مشاهده نشود. به عبارت دقیق‌تر این ایده باید توجیه اقتصادی خوبی داشته باشد و علاوه بر سود‌آور و مفید بودن،  اشتغال‌زایی نیز کند.

شرایط سنی اخذ ویزای استار‌تاپ اروپا

بسیاری از کشور‌های اروپایی مجوز دریافت ویزای کار‌آفرینی را تنها به افرادی می‌دهند که حداقل 18 سال سن را داشته باشند.

داشتن مهارت زبان

برای راه‌اندازی یک استارتاپ در کشور‌های مختلف شما باید بتوانید با افراد مختلف ارتباط برقرار کنید. کشور‌های اروپایی نیز از این قاعده مستثنی نیستند. در بسیاری از این کشور‌ها زبان انگلیسی مورد‌استفاده قرار می‌گیرد و شما باید حداقل دانش زبان انگلیسی در سطح B2 داشته باشید.

دریافت تاییدیه‌های دولتی

از دیگر شرایط اخذ ویزای استار‌تاپ اروپا، دریافت تاییدیه از نهاد‌های دولتی کشور مورد‌نظر است. برای مثال اگر قصد دارید در کشور انگلیس کسب‌و‌کاری را شروع کنید، طرح تجاری شما باید توسط endorsing body تایید شود.

حوزه فعالیت استا‌ر‌تاپ

امروزه برخی از کشور‌ها تنها اجازه شروع استارتاپ در تعدادی حوزه خاص را به افراد می‌دهند و شما باید از این قانون تبعیت کنید. برای مثال در کشور‌های اروپایی شانس دریافت ویزای استارتاپ در حوزه‌های تکنولوژی، فناوری نانو، فناوری اطلاعات، الکترونیک، مکاترونیک و… نسبت به دیگر حوزه‌ها بسیار بیش‌تر است.

مدارک تحصیلی

راه‌اندازی یک کسب‌و‌کار در کشور‌های اروپایی نیاز به ارائه مدرک تحصیلی معتبر دارد. برای مثال اگر قصد راه‌اندازی یک استارتاپ در کشور ایتالیا را دارید، یک سوم اعضای تیم شما باید مدرک دکترا یا دوسوم مدرک کارشناسی ارشد داشته باشند.

عدم سوء پیشینه

از دیگر شرایط اخذ ویزای کار‌آفرینی، ارائه گواهی عدم سوء پیشینه است که در تمامی کشور‌های اروپایی این موضوع صدق می‌کند.

مدارک مورد‌نیاز ویزای استارتاپ اروپا

هر کشور اروپا قوانین و شرایط خاصی برای ارائه ویزای کار‌آفرینی دارد. به همین جهت نمی‌توان مدارک مشخصی برای این امر در نظر گرفت. اما با این وجود مدارک زیر برای دریافت این ویزا الزامی هستند.

  • پاسپورت یا شناسنامه معتبر
  • فرم درخواست ویزا که شامل ایده استارتاپ، محصول، استراتژی کسب‌و‌کار، معرفی اعضای تیم و دیگر اطلاعات مشابه است.
  • رزومه
  • مدارک تحصیلی
  • گواهی تمکن مالی
  • عکس جدید
  • سوابق کاری
  • گواهی آزمایشات پزشکی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • تاییدیه‌های مورد‌نیاز
  • رسید پرداخت هزینه‌ها
  • و…

لازم به ذکر است که تمامی مدارک ذکر‌شده باید ترجمه‌شده رسمی باشند.

میزان اعتبار ویزای استارتاپ اروپا: همانطور که گفتیم میزان اعتبار این ویزا یک الی سه سال است و برای شما بستری فرآهم می‌آورد که بتوانید آن را تبدیل به یک ویزای دائم و ثابت کنید.

بهترین کشورها برای اخذ ویزای استارتاپ اروپا

کشور‌های اخذ ویزای استارتاپ اروپا طیف بسیار گسترده‌ای دارند که برخی نسبت به دیگر کشور‌ها شرایط بهتری برای سرمایه‌گذاران فرآهم می‌آورند. مهم‌ترین و آشنا‌ترین این کشور‌ها را در ادامه معرفی می‌کنیم.

ایتالیا

ویزای استارتاپ ایتالیا  به‌عنوان یکی از سخاوتمندانه‌ترین و آشنا‌ترین ویزاهای راه‌اندازی کسب‌و‌کار در اروپا معرفی و شناخته می‌شود. این ویزا برای هر استارتاپی که بخواهد برای بهره‌مندی از بودجه تحقیق و توسعه در ایتالیا نیز گسترش یابد، بسیار جالب و مناسب است.

شرایط اخذ این ویزای کار‌آفرینی نسبتا ساده بوده و باید حداقل یک سوم از تیم شما دارای مدرک دکترا یا دو سوم دارای مدرک کارشناسی ارشد باشند. همچنین شرکت شما باید کمتر از چهار سال قدمت و کمتر از 5 میلیون یورو گردش مالی سالانه داشته باشد.

درخواست اخذ ویزای استارتاپ ایتالیا را می توانید به تنهایی یا با کمک یک شتاب دهنده استارتاپ ایتالیایی انجام دهید. در صورت اخذ ویزای کار‌آفرینی این کشور شما اجازه دارید حداقل یک سال در ایتالیا زندگی و کار کنید و این اقامت را برای دو سال دیگر نیز تمدید نمایید.

جالب است بدانید که هیچ ضرورتی وجود ندارد که کسب‌و‌کار شما در ایتالیا مستقر باشد، اما حداقل باید یک دفتر مرکزی در این کشو و مقداری مشارکت مالیاتی برای شرکت شما ثبت شود.

فرانسه

این کشور در سال‌های اخیر روی خوشی به کسب‌و‌کارها نشان داده و تبدیل به یک مقصد جذاب برای آن‌ها شده است. ویزای کار‌آفرینی فرانسه برخلاف ایتالیا، طیف وسیعی از کسب‌و‌کار‌ها را پوشش می‌دهد و برای سرمایه‌گذاران شرکت‌های فناوری و کارگران آن‌ها قابل دسترسی است. این ویزا برای کار‌آفرینان یا کارمندان و خانواده‌های آن‌ها، اقامت چهار‌ساله تضمین‌شده به ارمغان می‌آورد.

نکته مهم ویزای استارتاپ فرانسه این است که به یک حامی مالی نیاز دارید که به عنوان یک کسب‌وکار به شکل یک انکوباتور فناوری یا شتاب دهنده باشد. هنگامی که شراکتی را ایجاد کردید و برای این طرح انتخاب شدید، فرآیند تأیید طی خواهد شد تا اثبات شود که طرح کسب و کار شما نوآورانه و جامع است.

برای اخذ این ویزا شما باید حداقل 17981.60 یورو سرمایه داشته باشید تا در سال اول از خود حمایت کنید و 368 یورو برای درخواست بپردازید. ویزای فناوری این کشور یک ویزای 12 ماهه است و بستری را برای شما فرآهم می‌آورد که از شبکه تاسیس شده تامین مالی و پشتیبانی تجاری بهره‌مند شوید.

البته اگر کسب‌و‌کار شما پس از گذشت سال اول همچنان عملیاتی و در حال رشد باشد، از طریق یک روند سریع می‌توانید برای اقامت طولانی مدت این کشور اقدام کنید.

دانمارک

دولت دانمارک یک طرح ویزا به نام ویزای استارتاپ دانمارک را آغاز کرده که هدف آن تمرکز بر کسب و کارهای نوآورانه و مدولاری است که پتانسیل رشد بالایی دارند و می توانند برای سایر کارمندان شغل ایجاد کنند.

این ویزا به کارآفرینان غیر اتحادیه اروپا  اجازه می‌دهد تا مهاجرت و شروع به تجارت کنند. ویزای استارتاپ دانمارک به دلیل عدم نیاز به حمایت مالی، گزینه‌ای بسیار محبوب برای سرمایه‌گذاران است.

 مدت زمان ویزای کار‌آفرینی دانمارک دو تا سه سال است، البته شما می‌توانید به سادگی آن را تمدید نمایید. جالب است بدانید که دارندگان این ویزا می توانند به مدت 90 روز در 180 روز گذشته بدون ویزا در منطقه شینگن سفر کنند.

استونی

 ویزای استارتاپی استونی بر ایجاد اختلال در صنایع و استارتاپ‌های مبتنی بر فناوری تمرکز دارد که مسائل و مشکلات بزرگ را حل می‌کنند و به میلیون‌ها نفر خدمات ارائه می‌دهند. این ویزا 12 ماه اعتبار دارد و به مدت 5 سال قابل تمدید است.

ایرلند

ایرلند دو گزینه را برای کارآفرینان ارائه می دهد که عبارتند از:

  • برنامه سرمایه‌گذار مهاجر
  • برنامه کار‌آفرین استارتاپ

 هر دو طرح ذکر‌شده نسبت به طرح‌های مشابه در سایر کشورها نیاز به سرمایه بیش‌تر دارند، اما مزایای منحصر‌به‌فردی نیز دارند. برای مثال راه‌اندازی کسب‌وکار در ایرلند با مزایایی نظیر: نرخ پایین مالیات شرکت و طیف وسیعی از مشوق‌های مالیاتی همراه است.

لازم به ذکر است که هر دو ویزای ذکر‌شده کشور ایرلند دارای مسیرهای عالی با قابلیت تمدید و درخواست برای اقامت طولانی مدت هستند.

برنامه کارآفرینی و ویزای استارتاپ ایرلند از شما می‌خواهد یک ایده کسب‌وکار نوآورانه داشته باشید که حداقل 10 شغل ایجاد می‌کند. این برنامه همچنین باید در طول سه الی چهار‌سال، حداقل یک میلیون یورو گردش مالی داشته باشد.

انگلستان

بریتانیا با شبکه‌های راه‌اندازی مستقر در سراسر جزایر، فرآیند تشکیل کارآمد و نرخ پایین مالیات شرکت، مقصدی عالی برای استارتاپ‌‌ها است. ویزای راه‌اندازی و کارآفرینی این کشور نسبت به دیگر کشور‌ها از نظر درخواست‌ها انعطاف بیشتری دارد، اما از نظر مدت زمان اقامت در کشور و مسیرهای اقامت طولانی مدت انعطاف کم‌تری دارد.

خوب است بدانید که انگلستان برای کار‌آفرینی اغلب با افرادی سازگار است که در کشورشان تحصیل کرده‌اند یا اینکه سرمایه قابل توجهی برای سرمایه گذاری دارند.

فراموش نکنید که ویزای استارتاپ انگلستان را می‌توان یک گزینه مناسب برای کار‌آفرینانی در‌نظر‌گرفت که می‌خواهند بدون سرمایه اولیه زیاد، کسب‌‌و‌کار جدیدی در انگلستان راه‌اندازی کنند.

لیتوانی

ویزای استارتاپ لیتوانی به‌طور رسمی یک مجوز اقامت موقت است و به همه کارآفرینان غیر اتحادیه اروپا یا بنیان‌گذاران استارتاپی ارائه می‌شود که مایل به مهاجرت به لیتوانی و راه‌اندازی کسب‌و‌کار خود هستند.

با این ویزا یک استارتاپ می‌تواند حداکثر پنج موسس داشته باشد و مدت زمان این ویزا حداکثر سه سال و حئاقل یک سال است.

پرتغال

ویزای استارتاپ پرتغال برای کارآفرینان جوانی است که می‌خواهند کسب‌و‌کار نوآورانه خود را راه‌اندازی کنند و مایل به زندگی در پرتغال هستند.

با دریافت این ویزا می‌توانید استارتاپ خود را به سادگی منتقل کنید و به ویزای اقامت دسترسی سریع داشته باشید. مدت زمان این ویزا تنها چهار ماه است، اما امکان تمدید آن وجود دارد.

اسپانیا

 این کشور همانند دیگر کشور‌های اروپایی دارای ویزای کارآفرینی برای اتباع خارجی است که مایل به مهاجرت با هدف شروع یک تجارت نوآورانه در یک صنعت اقتصادی خاص هستند. مدت این ویزای کارآفرینی (ویزای استارتاپ اسپانیا) یک سال است و شما می‌توانید در صورت نیاز آن  را تمدید نمایید.

اتریش

شما می‌توانید برای تأسیس یا توسعه شرکت خود و معرفی ایده‌ها، محصولات، خدمات یا فناوری‌های نوآورانه خود با توجه به نیازهای بازار، به این کشور درخواست دهید. ویزای استارتاپ در کشور اتریش تحت برنامه‌ای با عنوان کارت قرمز-سفید-قرمز (Red-White-Red) برای بنیانگذاران استارتاپ ارائه می‌شود و 2 سال اعتبار خواهد داشت.

فنلاند

کارآفرینان بین‌المللی باید شرایط خاصی را برآورده کنند تا واجد شرایط درخواست ویزای استارتاپ فنلاند باشند. به عنوان یک کارآفرین بین‌المللی، باید موارد زیر را داشته باشید: یک تیم استارتاپی که حداقل از دو بنیان‌گذار با تجربیات متنوع تشکیل شده باشد و قصد تأسیس یک شرکت با رشد سریع در فنلاند را داشته باشید. برای دریافت اطلاعات بیشتر مقاله تخصصی ویزای استارتاپ فنلاند را مطالعه کنید.


بلغارستان

این کشور برنامه ویزای استارتاپ بلغارستان را ارائه می‌دهد تا به کارآفرینان یا بازرگانان خارجی با ایده‌های نوآورانه قابل توجه، مجوز اقامت بلندمدت اعطا کند. مدت زمان این برنامه یک سال است.

قبرس

ویزای استارتاپ قبرس نیز به کارآفرینان خارج از اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی اروپا اجازه می‌دهد تا کسب و کارهای خود را با پتانسیل رشد بالا در قبرس توسعه، تأسیس و اداره کنند. همچنین به افراد اجازه کار، زندگی یا ورود به کشور برای اهداف تجاری را می‌دهد. مدت زمان این برنامه 2 سال است و امکان تمدید وجود دارد.

مجارستان

 برنامه کارآفرین مجارستان برای اعطای اقامت موقت به شهروندان کشورهای غیر اروپایی و راه‌اندازی کسب‌وکار آنها در این کشور طراحی شده است. مدت اعتبار این برنامه ویزا سه سال است. در مورد ویزای استارتاپ مجارستان بیشتر بخوانید.

لتونی

ویزای استارتاپ لتونی رسما یک مجوز اقامت موقت است که به تمام کارآفرینان یا بنیانگذاران استارتاپ‌های غیر اتحادیه اروپا که می‌خواهند به لتونی مهاجرت کرده و کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کنند، ارائه می‌شود. این ویزا می‌تواند تا پنج بنیانگذار داشته باشد و مدت اعتبار آن حداکثر سه سال است.

لوکزامبورگ

 اتباع خارجی از کشورهای ثالث که می‌خواهند برای بیش از سه ماه مهاجرت کرده و به صورت خوداشتغالی کار کنند، می‌توانند برای مجوز اقامت لوکزامبورگ برای کارگران خوداشتغال کشورهای ثالث درخواست دهند. مدت اعتبار این ویزا سه سال است.

مالت

 برنامه اقامت استارتاپی مالت برای تشویق کسب‌وکارهای استارتاپی نوآورانه در این کشور طراحی شده است. این برنامه همچنین از فرآیند مهاجرت بنیانگذاران، هم‌بنیانگذاران، کارمندان استارتاپ و اعضای خانواده آنها پشتیبانی می‌کند. مدت اعتبار این برنامه ویزا سه سال است، اما برای پنج سال دیگر قابل تمدید است.

هزینه ویزای استارتاپ اروپا

هزینه این ویزا به کشور مورد‌نظر شما وابسته است و شامل هزینه درخواست ویزا، صدور ویزا و… می‌شود. بررسی پرونده، صدور ویزا، کارت اقامت و استفاده از خدمات و برنامه‌های جانبی استارتاپ نیز هزینه‌هایی به همراه دارد و با توجه به کشور مقصد باید پرداخت شود.

در جدول زیر این هزینه‌ ویزای استارتاپ اروپا را به تفکیک هر کشور برای شما آورده‌ایم.

نام کشورنام کشور
انگلستان363 پوند به ازای هر‌نفر
فرانسههزینه صدور ویزا: 99 یورو
مالیات اداره مهاجرت و شهروندی: 200 یورو
حق تمبر: 25 یورو
اجازه اقامت همسر: 225 یورو
دانمارک1900 کرون دانمارک (227 دلار)
استونی80 یورو
ایرلند350 یورو
اسپانیا72 یورو
پرتغال90 یورو

مراحل دریافت ویزای استارتاپ اروپا

اولین گام برای درخواست ویزای استارتاپ اروپا این است که فرم درخواست خود را به اداره مهاجرت، سفارت، کنسولگری یا وزارت کشور اروپایی مورد‌نظر خود ارسال نمایید. در ادامه به معرفی و بررسی دیگر مراحل این امر می‌پردازیم.

1- جمع‌آوری مدارک

تمام مدارک خود که شامل فرم درخواست ویزای تکمیل‌شده، پاسپورت، طرح استارتاپ و… است را جمع‌آوری نمایید. فرم درخواست را می‌توانید در سایت سفارت کشور مربوطه به صورت آنلاین پر کنید.

2- دریافت تاییدیه‌های لازم

همانطور که گفتیم برای راه‌اندازی کسب‌و‌کار در کشور‌های اروپایی، بیزینس پلن را باید به کشور مورد‌نظر خود ارسال کنید و در صورت موافقت با آن دیگر مراحل را انجام دهید.

3- ارسال درخواست

در این مرحله به سایت یا سفارت کشور اروپایی مد‌نظر خود مراجعه نمایید و اقدام به تکمیل فرم درخواست کنید. البته شما باید مدارک مورد‌نیاز ذکرشده را نیز به‌صورت حضوری به مسئولان تحویل دهید یا اینکه آن‌ها را در سایت بارگذاری نمایید.

4- تایید درخواست

حال باید منتظر بمانید تا درخواست شما تایید شود. شایان ذکر است که فرآیند تایید درخواست و صدور ویزا در هر کشور متفاوت و تا حدود بسیاری به تعداد متقاضیان وابسته است.

مدت زمان تخمینی برای دریافت ویزا برای هر کشور:

  • انگلستان: حدود 3 الی 8 هفته
  • لیتوانی: حدود 15 روز
  • فرانسه: چند روز الی چند هفته
  • دانمارک: یک ماه
  • استونی: ۳ الی ۴ هفته
  • ایرلند: ۲۰ الی ۳۰ روز
  • ایتالیا: ۶ الی ۸ هفته
  • اسپانیا: ۱۰ الی ۱۴ روز
  • پرتغال: حدود یک ماه

در گام آخر تنها کافی است که به سفارت کشور مورد‌نظر خود مراجعه نمایید و هزینه‌های صدور ویزا را پرداخت کنید تا سفر خود را آغاز کنید.

مدت‌زمان اخذ ویزای استارتاپ اروپا

به‌طور‌کلی زمان رسیدگی به پرونده‌های استارتاپ در هر کشور با کشور دیگر متفاوت است و تا حدود بسیاری به تعداد متقاضیان وابستگی دارد. در جدول زیر مدت زمان حدودی رسیدگی به درخواست‌ها و در‌نهایت صدور این ویزا را بیان می‌کنیم.

جمع‌بندی

در این مقاله به بررسی ویزای استارتاپ اروپا پرداختیم و تمام نکات ضروری و مهم برای اخذ آن را بیان کردیم. در پایان این نکته را فراموش نکنید که کشور‌های اروپایی از بهترین کشور‌ها جهت اخذ ویزای کار‌آفرینی هستند و شما می‌توانید کسب‌و‌کار خود را به سادگی و سرعت در آن‌ها گسترش دهید.

اما با این وجود بهتر است پیش از اقدام به اخذ ویزا، تمام اطلاعات و مدارک مورد‌نیاز را جمع‌آوری نمایید و هر کجای مسیر مهاجرت خود احساس سردرگمی داشتید، از کارشناسان مهاجرتی کمک گیرید. ما آماده پاسخگویی به سوالات شما در رابطه با چگونگی اخذ انواع ویزا از‌جمله ویزای استارتاپ هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *