Search
Close this search box.

بهترین شهرهای کانادا برای استارتاپ‌ها

اکوسیستم استارتاپی کانادا چه شرایط دارد؟ بهترین شهر کانادا برای کارآفرینی کدام است؟ چه یک کارآفرین با ایده‌ای درخشان باشید و چه یک سرمایه‌گذار که به دنبال فرصت‌های نویدبخش است بررسی وضعیت بهترین شهرهای کانادا برای استارتاپ‌ها به شما بینش بهتری خواهد داد. با سوگیموتو ویزا همراه باشید.

در آخرین گزارش موسسه StartupBlink که اوایل می 2023 منتشر شد، بهترین کشورها در اکوسیستم استارتاپی دنیا و بهترین شهرهای هر کشور معرفی شد.

تعریف StartupBlink از استارتاپ هر کسب‌وکاری است که راه‌حل فناوری‌محوری ارائه می‌دهد؛ راه‌حلی که مقیاس‌پذیر است و پتانسیل رشد دارد. برای ارزیابی استارتاپ‌ها از مجموع سه مولفه کمیت، کیفیت و محیط کسب‌وکار ارزشیابی شده و استارتاپ مربوطه امتیازی دریافت می‌کند.

بهترین شهرهای کانادا برای استارتاپها

طبق این گزارش کانادا در بین بهترین کشورها در اکوسیستم استارتاپی دنیا همچنان جایگاه چهارم را حفظ کرده و پیشرفتی نداشته است. با این حال شهرهای کانادا صعود قابل توجهی داشته‌اند.

کانادا چهارمین کشور برتر دنیا برای استارتاپ‌ها است.

ایالات متحده آمریکا همچنان بهترین کشور دنیا برای استارتاپ‌ها است. در رتبه‌بندی جهانی کانادا بعد از آمریکا، بریتانیا و اسرائیل در رتبه چهارم قرار گرفته‌است. در سال‌های اخیر کانادا از رتبه چهاردهم به چهارم رسیده که نشان‌دهنده پیشرفت پرسرعت این کشور در اکوسیستم استارتاپی دنیا است.

مقالات مرتبط: مقایسه اکوسیستم استارتاپی آمریکا و کانادا

کشوررتبهنمره نهایی
ایالات متحده آمریکا1215.001
بریتانیا255.995
اسرائیل351.557
کانادا438.254
سنگاپور537.736
سوئد627.024
آلمان725.830
فرانسه824.894
هلند924.462
سوییس1024.081
بهترین شهرهای دنیا برای استارتاپ ها و کارآفرینان


تعداد شهرهای کانادا که در بین 1000 شهر برتر جهانی قرار دارند، از 39 شهر در سال گذشته به 46 شهر در سال جاری رسیده است. این رشد نشان می‌دهد که فعالیت استارتاپی موفق می‌تواند بیرون از مراکز اصلی استارتاپی دنیا هم محقق شود. 

لیست بهترین شهرهای کانادا برای استارتاپ‌ها

بهترین شهرهای کانادا برای استارتاپ‌ها به ترتیب:

  1. تورنتو
  2. ونکوور
  3. مونترال
  4. اوتاوا
  5. کیچنر
  6. کلگری
  7. کبک
  8. ادمونتون
  9. کینگستون
  10. هالیفاکس

1. تورنتو: مرکز نوآوری متنوع

تورنتو برای سومین سال متوالی به بهبود موقعیت خود ادامه می‌دهد و اکنون با یک پله صعود در رتبه 21 جهان قرار دارد.

به عنوان بزرگ‌ترین شهر کانادا، تورنتو یک مرکز پرجنب‌وجوش برای استارتاپ‌ها است. با شهرتی در تنوع و قدرت اقتصادی، تورنتو زمینه‌ای حاصل‌خیز برای صنایع مختلف از جمله فناوری مالی، هوش مصنوعی و فناوری پاک فراهم می‌کند.

تورنتو با امتیازی نزدیک به دو برابر ونکوور، به عنوان اکوسیستم استارتاپی پیشرو در کانادا شناخته می‌شود.تفاوت امتیاز در موقعیت‌های 20 تا 23 بسیار ناچیز است، با این حال بمبئی (رتبه 20 جهان) و سئول (رتبه 21 جهان) نیز شتاب خوبی دارند، به طوری که اگر تورنتو بخواهد سال آینده به 20 شهر برتر جهانی بپیوندد، باید عملکرد بسیار خوبی داشته باشد.

Toronto: جمعیت 3 میلیون

2. ونکوور: زیبایی طبیعی با درخشش فناوری

در مقایسه با سال گذشته، ونکوور یک پله سقوط کرد و اکنون در رتبه 41 جهان قرار دارد. با تمرکز قوی بر فناوری سبز و رسانه‌های دیجیتال، این شهر کارآفرینانی را جذب می‌کند که به دنبال ایجاد تغییرات مثبت هستند. سرمایه‌گذاران در اکوسیستم استارتاپی پیشرو ونکوور فرصت‌های بسیاری خواهند یافت.

Vancouver: جمعیت 660 هزار نفر

3. مونترال: ترکیبی از فرهنگ و نوآوری تکنولوژیک

مونترال با ترکیب منحصربه‌فردی از غنای فرهنگی و توانمندی تکنولوژیکی خود برجسته است. این شهر در حوزه های مانند بازی‌سازی، هوش مصنوعی و هوافضا تخصص دارد و برای کارآفرینان خلاق و سرمایه‌گذارانی که به دنبال فناوری‌های پیشرفته با لمس هنر هستند، مکان مناسبی است. مونترال نیز با چند پله پیشرفت، رتبه 43 جهان را از آن خود کرده است.

Montreal: جمعیت 1.8 میلیون

سایر شهرهای کانادا در اکوسیستم استارتاپی جهان

طبق این گزارش شهر اتاوا بیشترین جهش را داشته و با 21 پله رشد، اکنون رتبه 68 در میان بهترین شهرهای استارتاپی دنیا قرار دارد.

بعد از اتاوا شهر کیچنر با 15 پله جهش و کبک با 13 پله جهش در میان شهرهای استارتاپی دنیا بیشترین پیشرفت را در بین شهرهای کانادایی داشته‌اند.

تمرکز اتاوا بر ارتباطات و توسعه نرم‌افزار، آن را به مکانی هیجان‌انگیز برای کارآفرینان حوزه فناوری و سرمایه‌گذارانی که به دنبال پروژه‌های بزرگ آینده هستند، تبدیل کرده است

برخی شهرهای کانادایی هم در مقایسه با سال‌های قبل افت داشتند. اما شرایط شهرهای کانادا در اکوسیستم استارتاپی جهان در کل مثبت و روبه‌رشد ارزیابی می‌شود.

هر دو شهر بزرگ استان آلبرتا، کلگری و ادمونتون، در رتبه‌بندی جدید کاهش رتبه داشته‌اند. کلگری 7 پله و ادمونتون 4 پله از جایگاه قبلی خود پایین‌تر رفته و به رتبه‌های 111 و 144 جهانی رسیدند.

برعکس آلبرتا، شهرهای کوچک استان اونتاریو رشد چشمگیری داشتند. شهر سنت کاترینز (St. Catharines) که در رتبه 21ام بهترین شهرهای کانادا برای استارتاپ ها قرار دارد، در یک سال گذشته 154 واحد رشد داشته است. شهر اوون ساند (Owen Sound) هم با جهش 215 پله‌ای، به رتبه 29 کانادا و 224 جهان رسیده است.

جایگاه اول تا سوم بهترین شهرهای دنیا برای استارتاپ‌ها متعلق به سانفرانسیسکو، نیویورک و لندن است.

اکوسیستم استارتاپی کانادا شامل 4097 شرکت فناورانه است. در این بین 22 شرکت به‌عنوان یونیکورن شناخته شده‌اند و هر کدام بیشتر از 1 میلیارد دلار آمریکا ارزش‌گذاری شدند.

شهرهای استارتاپی کانادا، سخن پایانی

اکوسیستم استارتاپی کانادا در حال حاضر چشمگیر است، اما پتانسیل بیشتری برای بهره برداری دارد. با توجه به رویکرد فعال بخش دولتی برای توسعه اکوسیستم های استارتاپی و فراوانی نسبی منابع طبیعی، کانادا قادر است نقش مهم تری در میان هاب‌های جهانی بزرگ ایفا کند.

برای تحقق این امر به استارت آپ های کانادایی بیشتری با تأثیر جهانی نیاز است. مانند آنچه در ایالات متحده آمریکا دیده‌ می‌شود. شرایط برای کارآفرینان در کانادا امیدوارکننده است، استراتژی‌های دولتی مانند برنامه ویزای استارتاپ کانادا هم مشوقی برای جذب نیروی کار ماهر و تحصیلکرده به کانادا و ارتقا اکوسیستم استارتاپی این کشور است.

کدام شهر کانادا بیشترین تعداد استارتاپ‌ها را دارد؟

شهر تورنتو همچنان با فاصله زیاد، برترین اکوسیستم استارتاپی در کانادا را در اختیار دارد.

کدام شهر بیشترین تعداد استارتاپ‌ها را در جهان دارد؟

سان‌فرانسیسکو همچنان رهبر بی‌چون‌وچرای اکوسیستم استارتاپی جهان است و فاصله خود را با نزدیک‌ترین رقیبش، نیویورک، افزایش داده است. فاصله امتیازی بین این دو شهر از ۲.۴ به ۲.۸ افزایش یافته است، و نقش مهم سان‌فرانسیسکو در استارتاپ‌های هوش مصنوعی، دلیل اصلی برتری مداوم آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *