ویزای استارتاپ انگلیس

ویزای استارتاپ انگلیس (UK Startup Visa)، یکی از انواع ویزای کشور بریتانیا (United kingdom) است که (در صورت داشتن شرایط مورد نیاز) با کمک آن می‌توانید استارتاپ و ایده خود را در این کشور اجرایی کنید.

این ویزا برای کارآفرینان و صاحبان کسب‌وکار، فرصت طلایی به شمار می‌رود تا از طریق آن بتوانند ایده‌های خلاقانه و نوآورانه خود را در انگلیس اجرایی کنند.

باید توجه داشت که ویزای استارتاپ انگلیس فقط به کسب‌وکارهایی تعلق می‌گیرد که واقعا نوآورانه و مقیاس‌پذیر باشند؛ این یعنی اگر به دنبال این ویزا هستید، در قدم اول باید بتوانید اثبات کنید که شما دارای ایده استارتاپی کارآمد، دارای پتانسیل رشد، نوآورانه و قابل توسعه هستید.

ویزای استارتاپ انگلیس به متقاضیان اجازه می‌دهد تا به مدت دو سال در انگلستان اقامت داشته باشند و در صورت موفقیت کسب و کار، امکان تبدیل به ویزای نوآوری (Innovator Visa) را نیز دارند.

به روز رسانی وضعیت ویزای استارتاپ انگلیس

ویزای استارتاپ انگلستان دستخوش تغییرات و به‌روزرسانی‌های مهمی شده است. با سوگیموتو ویزا همراه باشید تا به برخی از نکات کلیدی و بر اساس آخرین اطلاعات موجود اشاره کنیم:

1- اکنون، امکان درخواست جدید برای ویزای استارتاپ انگلستان وجود ندارد. اگر قبلاً ویزای استارتاپ دارید، می‌توانید برای همسر و فرزندان خود درخواست بدهید. همچنین، اگر ویزای فعلی شما در حال اتمام است، می‌توانید به ویزای Innovator Founder تغییر دهید.

2- ویزای بنیانگذار نوآور Innovator Founder اکنون به‌عنوان مسیر اصلی برای کارآفرینان جهت راه‌اندازی کسب‌وکار (استارتاپ) در انگلستان شناخته می‌شود. ویزای بنیانگذاران نوآور، انعطاف‌پذیری بیشتری و جایگزین ویزای استارتاپ انگلستان شده است.

  • پشتیبانی مالی: متقاضیان باید حداقل ۱۲۷۰ پوند در حساب خود داشته باشند تا بتوانند از خود حمایت کنند.
    زبان انگلیسی: مهارت زبان متقاضیان باید در سطح B2 و چهار مهارت خواندن، نوشتن، صحبت کردن و شنیدن اثبات شود.
    تأییدیه: متقاضیان نیاز به نامه‌ای از یک نهاد تأییدکننده معتبر دارند که تایید کند کسب‌وکار آنها نوآورانه، قابل دوام و قابل توسعه است.

در صورت رعایت تمامی الزامات، درخواست تأیید می‌شود. این ویزا برای حداکثر ۲ سال صادر می‌شود و متقاضیان نباید از منابع عمومی استفاده کنند.

منبع اطلاعات: gov.uk

ویزای استارتاپ انگلیس

ویزای استارتاپ انگلیس، کلید ورود شما به بهشت استارتاپ‌های دنیا است. به جرات می‌توان گفت هیچ شهر و هیچ کشور اروپایی به اندازه انگلستان برای راه اندازی استارتاپ مناسب نیست.

اگر به آمار گذشته نگاه کنید، متوجه این واقعیت می‌شوید؛ برای مثال، فقط در سال 2022، بیش از 31 میلیارد دلار در بخش استارتاپی این کشور سرمایه‌گذاری شده که واقعا شوکه‌کننده است.

از این مبلغ، 20 میلیارد دلار فقط به شهر لندن اختصاص دارد. سال 2023 نیز خبر تاسیس 3 غول استارتاپ جهانی یعنی Zyber365، Synthesia و Quantexa، بسیاری از کسب‌وکارها را برای سرمایه‌گذاری در این کشور  وسوسه کرد. برای اینکه شما هم به جمع استارتاپ‌های مستقر در انگلیس بپیوندید، باید ویزای استارتاپ انگلیس (Start-Up Visa) را دریافت کنید.

چرا ویزای استارتاپ انگلیس اهمیت دارد؟

کشور بریتانیا یکی از باثبات‌ترین کشورهای دنیا از نظر اقتصادی و سیاسی است. این کشور تاکنون موفق شده است خود را از درگیری‌های سیاسی و حتی بحران مالی جهانی در امان نگه‌ دارد. از همه مهتر اینکه دولت انگلیس، پشتیبانی‌های وسوسه‌کننده‌ای از استارتاپ‌ها به عمل می‌آورد.

در کنار آن، بنیادها و موسسات مختلفی مانند «جامعه کارآفرینی لندن» یا «انجمن Black Valley» در این کشور وجود دارند که در نقش حامی مالی یا اسپانسر برای ایده‌های استارتاپی به شدت فعال هستند. علاوه بر این شما می‌توانید در جشنواره‌ها و همایش‌های برجسته این کشور مانند «London Tech Week» شرکت کرده و پشتیبانان مالی خود را پیدا کنید.

اگر استارتاپ‌ شما در حوزه‌های علمی و تخصصی است، خوب است بدانید که بعضی از دانشگاه‌های این کشور جزو 10 دانشگاه برتر دنیا هستند؛ برای مثال، دانشگاه «امپریال کالج لندن» در جایگاه ششم قرار دارد.

همچنین «مدرسه کسب و کار لندن» نیز به عنوان یکی از قطب‌های آموزشی در حوزه کسب‌وکار در این کشور فعالیت می‌کند.

اگر هنوز هم می‌خواهید از جذابیت‌های استارتاپی انگلیس بدانید؛ نظر شما را به جدول زیر از آمار سایت رسمی Rankingroyal.com جلب می‌کنیم. براساس گزارش این سایت، انگلیس به عنوان دومین کشور مناسب برای استارتاپ‌ها بعد از آمریکا شناخته شده است.

جدول رتبه بندی کشورهای برای استارتاپ
انگلیس، دومین کشور مناسب استارتاپ‌ها بعد از آمریکا

مزایای ویزای استارتاپ انگلیس چیست؟

از جمله مزایای ویزای استارتاپ انگلیس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • امکان اقامت دو ساله در انگلستان.
  • اجازه به همراهی خانواده (همسر و فرزندان).
  • امکان تغییر ویزای استارتاپ به ویزای نوآور (Innovator Founder) پس از دو سال در صورت موفقیت در کسب و کار.
  • عدم نیاز به سرمایه گذاری اولیه
  • شما می‌توانید استارتاپ خود را به صورت شراکتی راه اندازی کنید؛ اما شرکای شما هم باید تاییدیه‌های لازم را دریافت کنند.
  • راه‌اندازی استارتاپ در انگلیس سود زیادی به دنبال دارد؛ زیرا این کشور توسعه یافته، اقتصاد قوی و باثباتی دارد.

با در نظر داشتن مزایای این ویزا می‌توانید برای دریافت آن اقدام کنید.

این ویزا برای چه کسانی مناسب است؟

ویزای استارتاپ کشور بریتانیا مخصوص کارآفرینانی است که یک ایده تجاری جذاب با ظرفیت بالقوه رشد بالا دارند. به طور کلی، متقاضیان این ویزا نباید قبلا کسب‌وکاری در این کشور راه‌اندازی کرده باشند.

با این حال اگر کسب‌وکاری در انگلیس راه‌اندازی کرده‌اید، بهتر است تا دریافت ویزای استارتاپ، فعالیت تجاری خود را شروع نکنید!

اگر شما تجربه زیادی در تجارت دارید و می‌خواهید یک استارتاپ در انگلیس راه اندازی کنید، پیشنهاد می‌کنیم به جای ویزای استارتاپ به دنبال یک ویزای نوآور یا Innovator Founder باشید.

ویزای استارتاپ انگلیس بهتر است یا آمریکا؟

براساس آماری که در بخش قبل ارائه کردیم، آمریکا اولین کشور مناسب برای استارتاپ‌ها محسوب می‌شود؛ با این حال قصد داریم در این بخش به مقایسه کشور انگلیس با آمریکا بپردازیم و به این سوال برسیم که آیا ویزای استارتاپ انگلیس بهتر است یا آمریکا؟

برای پاسخ به این سوال، شرایط این دو کشور را از نظر فاکتورهای مختلف مانند بانکداری، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و … مقایسه کرده‌ایم.

فاکتور مورد بررسیآمریکاانگلیس
پرداخت مالیات شرکتیزیادکم
فرهنگ کسب و کارمحدودیت و سخت‌گیری بیشترآزادی عمل بیشتر؛ مانند استراحت بین کاری
اندازه بازار و رقابتجمعیت شاغل 300 میلیون نفریجمعیت شاغل 67 میلیون نفری
دسترسی به نیروی کاردارای پتانسیل نیروی کار عالیدارای پتانسیل نیروی کار عالی
هزینه راه اندازی کسب و کارگران‌تر از انگلیسارزان
فرایند اداریسخت‌گیرانه‌تر از انگلیسسخت‌گیرانه
بانکداریسیستم بانکی قویسیستم بانکی قوی
شرایط استارتاپ ویزای انگلیس

شرایط دریافت ویزای استارتاپ انگلیس چیست؟

برای دریافت ویزای استارت‌آپ، اداره مهاجرت بریتانیا باید از موارد زیر مطمئن شوید:

  • بالای ۱۸ سال سن: شما باید حداقل ۱۸ سال سن داشته باشید.
  • سابقه کسب‌وکار در بریتانیا نداشته باشید: پیش از این در بریتانیا کسب‌وکاری راه نینداخته باشید (مگر اینکه قبلا به‌عنوان کارآفرین فارغ‌التحصیل Tier 1 مجوز اقامت داشته باشید).
  • تاییدیه ارگان تاییدکننده بریتانیا: ایده کسب‌وکار شما باید از طرف یک ارگان تایید‌شده بریتانیا مورد ارزیابی قرار گیرد. این ارگان باید نوآوری، پایداری و قابلیت توسعه ایده شما را تایید کند و همچنین مطمئن شود که بخش اعظم زمان کاری خود را در بریتانیا صرف راه‌اندازی کسب‌وکار می‌کنید.
  • اعتبار نامه تاییدیه: نامه تاییدیه اداره مورد نظر، نباید بیشتر از ۳ ماه قبل از درخواست ویزای استارت‌آپ شما صادر شده باشد.
  • تعهد و توانایی برای راه‌اندازی کسب‌وکار: شما باید به‌طور جدی قصد راه‌اندازی و توانایی اداره هرگونه فعالیت کاری یا تجاری در بریتانیا را که در درخواست خود ذکر کرده‌اید، داشته باشید.
  • تمکن مالی: اگر خارج از بریتانیا هستید یا کمتر از ۱۲ ماه در بریتانیا بوده‌اید، باید حداقل ۱۲۷۰ پوند برای تامین مخارج خود به همراه ۲۸۵ پوند برای همسر وابسته، ۳۱۵ پوند برای فرزند اول و ۲۰۰ پوند برای هر فرزند دیگر داشته باشید (این مبالغ ممکن است در آینده تغییر پیدا کند).

شرایطی که استارتاپ شما باید داشته باشد؟

برای دریافت تاییدیه (همانطور که در ادامه توضیح داده می‌شود) ویزای استارت‌آپ، باید یک طرح کسب‌وکار جامع و با دقت برای ایده استارت‌آپ خود آماده کنید.

این طرح باید نشان دهد که ایده شما دارای 3 ویژگی زیر است:

  1. نوآورانه
  2. کاربردی
  3. قابل‌ توسعه

بر اساس قوانین وزارت کشور بریتانیا برای این ویزا، طرح کسب‌وکار زمانی این سه ویژگی را داراست که:

  • اصیل و واقعی باشد.
  • برای یک کسب‌وکار کاملا جدید (استارت‌آپ) طراحی شده باشد.
  • به نیازهای جدید یا موجود بازار پاسخ دهد و یا یک مزیت رقابتی ایجاد کند.
  • بر اساس منابع موجود متقاضی، واقع‌بینانه و قابل‌ دستیابی باشد.
  • نشان دهد که متقاضی مهارت‌ها، دانش، تجربه و آگاهی لازم برای راه‌اندازی و اداره موفق کسب‌وکار را دارد.

برای بررسی اینکه آیا ایده تجاری شما دارای شرایط فوق است، می‌توانید از یک وکیل یا مشاور مهاجرتی کمک بگیرید.

الزامات زبان انگلیسی

برای موفقیت در تایید درخواست ویزای استارت‌آپ، باید نشان دهید که شرایط زبان انگلیسی را دارید. این یعنی:

  • مهارت در سطح B2 چارچوب سنجش اروپایی مشترک زبان (CEFR): بتوانید به زبان انگلیسی در سطح B2 بخوانید، بنویسید، صحبت کنید و درک کنید و برای اثبات این موضوع مدرکی از یک آزمون زبان انگلیسی داشته باشید.
  • تحصیل به زبان انگلیسی: مدرکی داشته باشید که نشان دهد دوره تحصیلی شما به زبان انگلیسی تدریس شده است.

اگر تبعه یکی از کشورهای« معاف» باشید، الزامات زبان انگلیسی از شما برداشته می‌شود؛ این کشورها شامل آنتیگوا و باربودا، استرالیا، باهاما، باربادوس، بلیز، کانادا، دومینیکا، گرنادا، گویان، جامائیکا، مالت، نیوزلند، سنت کیتس و نویس، سنت لوسیا، سنت وینسنت و گرنادین‌ها، ترینیداد و توباگو و ایالات متحده آمریکا می‌شوند.

آیا ویزای استارتاپ انگلیس به سرمایه اولیه نیاز دارد؟

جالب است بدانید که برخلاف بسیاری از ویزاهای استارتاپ کشورهای دنیا، ویزای استارتاپ انگلیس اصلا به سرمایه‌گذاری اولیه در این کشور نیاز ندارد؛ بنابراین نیازی نیست که حتما شما قبل از درخواست ویزا در این کشور سرمایه‌گذاری کنید.

با این حال انتظار می‌رود که یک منبع بودجه کافی برای خرج و مخارج زندگی در این کشور و همچنین توسعه کسب و کار خود داشته باشید. این منبع می‌تواند پس‌انداز شخصی شما باشد یا حساب یکی از دوستان و آشنایان! به طور کلی، شما باید یکی از موارد زیر را به اداره مهاجرت این کشور اثبات کنید:

  • حداقل مبلغ 1270 پوند در حساب خود دارید.
  • این مبلغ از روش‌های مختلف به حساب شما واریز می‌شود.

لیست مدارک موردنیاز ویزای استارتاپ انگلیس

برای درخواست ویزای استارت‌آپ انگلستان، باید مدارک زیر را جمع‌آوری کنید:

  • نامه تاییدیه: نامه‌ای که نشان دهد ایده کسب‌وکار شما توسط یک ارگان تاییدکننده ارزیابی شده است.
  • پاسپورت معتبر: به یک صفحه خالی در گذرنامه خود نیاز دارید؛ اگر شهروند کشورهای خارج از اتحادیه اروپا، سوئیس، نروژ، ایسلند یا لیختن اشتاین هستید.
  • اثبات تمکن مالی: با ارائه صورت‌حساب‌های بانکی که نشان می‌دهد حداقل 1270 پوند برای ۲۸ روز متوالی قبل از درخواست در حساب بانکی خود داشته‌اید.
  • مدرک اثبات مهارت زبان انگلیسی: با یکی از روش‌های زیر می‌توانید سطح زبان انگلیسی خود را ثابت کنید:
  • قبولی در آزمون زبان انگلیسی ایمن (SELT) از یک ارائه دهنده تایید شده.
  • داشتن مدرک GCSE، A level، مدرک ملی اسکاتلند سطح ۴ یا ۵ یا مدرک عالی یا پیشرفته اسکاتلند در زبان انگلیسی که از طریق تحصیل در یک مدرسه انگلستان به دست آمده باشد.
  • داشتن مدرک تحصیلی در مقطع لیسانس، فوق لیسانس یا دکترا که به زبان انگلیسی تدریس شده باشد؛ اگر در خارج از کشور تحصیل کرده‌اید، باید از طریق Ecctis برای تایید معادل بودن مدرک تحصیلی خود با مدرک لیسانس، فوق لیسانس یا دکترای انگلستان اقدام کنید.
  • آزمایش سل (در صورت نیاز): در صورتی که از یکی از کشورهای لیست شده باشید، به آزمایش سل نیاز دارید. این آزمایش برای افرادی که از کشورهای لیست شده برای بیش از شش ماه به انگلستان می‌آیند، الزامی است.

توجه: اگر مدارک شما به زبان انگلیسی یا ولزی نیست، باید یک ترجمه تایید شده نیز ارائه دهید.

نحوه تقاضای ویزای استارتاپ انگلیس

برای تقاضای ویزای استارتاپ انگلیس باید مراحل زیر را به صورت گام به گام دنبال کنید:

1- دریافت تاییدیه از یک ارگان تایید شده

برای دریافت تاییدیه، باید طرح کسب‌وکار خود را به یک ارگان تایید‌شده ارائه دهید. این ارگان بررسی می‌کند که آیا ایده شما کاربردی، نوآورانه و قابل توسعه است. در بخش بعدی، لیست نهادهای رسمی در این زمینه ارائه شده است.

2- تکمیل فرم درخواست آنلاین

به وب‌سایت وزارت کشور انگلستان مراجعه کرده و فرم درخواست آنلاین را با دقت مطالعه و به زبان انگلیسی تکمیل کنید (در حال حاضر صفحه ثبت تقاضای ویزای استارتاپ در سایت اداره مهاجرت انگلستان، به دلیل قوانین دولت این کشور، غیر فعال است).

لینک اداره مهاجرت دولت بریتانیا

3- ارسال مدارک موردنیاز

هنگام تکمیل فرم آنلاین، مدارک مورد نیاز ویزای استارت‌آپ را اسکن یا عکس‌برداری کرده و بارگذاری کنید. فرمت فایل‌ها باید PNG، JPG یا JPEG باشد. همچنین در صورت اسکن، فرمت PDF نیز پذیرفته می‌شود.

4- پرداخت هزینه

هزینه‌های مربوط به تقاضای ویزای استارت‌آپ و حق بیمه سلامت را هنگام ثبت آنلاین پرداخت کنید.

5- تعیین وقت و مراجعه به مراکز تقاضای ویزا

با مراجعه به بخش «پیدا کردن مرکز تقاضای ویزا» در وب‌سایت دولتی انگلستان (GOV.UK) نزدیک‌ترین مرکز درخواست ویزا (VAC) را پیدا کنید. هنگام درخواست آنلاین، یک حساب کاربری UKVCAS ایجاد کرده و به صورت آنلاین وقت ملاقات رزرو کنید.

6- حضور در جلسه انگشت‌نگاری

در جلسه تعیین‌شده، باید اطلاعات بیومتریک (عکس و اثر انگشت) خود را ارائه دهید. همچنین اگر در حین درخواست آنلاین، مدارک اضافی از شما خواسته شده بود، می‌توانید آن‌ها را به صورت آنلاین یا هنگام حضور در جلسه بارگذاری کنید.

نهادهای تاییدکننده درخواست ویزای استارتاپ بریتانیا

در حال حاضر، نهادهای مختلفی در کشور انگلیس می‌توانند درخواست ویزای استارتاپ شما را تایید یا رد کنند؛ به همین دلیل بسیار مهم است که حتما این نهادها را بشناسید، زیرا فقط این نهادها هستند که مجوز تایید ویزا را دارند.

در صورتی که نهادی را به صورت غیرقانونی شناسایی کردید که در لیست مورد نظر دولت انگلیس نیست، باید به دولت این کشور گزارش دهید.

لینک فهرست نهادهای رسمی تاییدکننده درخواست ویزای استارتاپ دولت انگلیس

عواملی که نهاد تایید کننده در نظر خواهد گرفت:

هنگام تصمیم گیری برای اعطای تأییدیه، هیئت تأیید کننده موارد زیر را در نظر می‌گیرد:

  • آیا نیازی به کسب و کار در انگلستان وجود دارد؟
  • آیا متقاضی دارای مهارت‌های لازم برای موفقیت در کسب و کار نوآورانه پیشنهادی است یا خیر؟
  • آیا کسب و کار چیز جدیدی به بازارهای انگلیس می‌آورد؟
  • آیا متقاضی تحقیقات کافی در مورد بازار کار ایده خود را انجام داده است؟
  • آیا اهداف واقعی و پایدار درباره محصول وجود دارد؟
  • آیا یک برنامه بلند مدت برای سرمایه‌گذاری وجود دارد؟

مدت زمان دریافت ویزای استارتاپ انگلیس چقدر است؟

اگر در خارج از بریتانیا برای ویزای استارتاپ درخواست می‌دهید، فرایند پذیرش این درخواست یا بررسی آن می‌تواند تا 3 هفته طول بکشد.

اگر از داخل خود کشور انگلیس این درخواست را ثبت کنید، ممکن است تقریبا 8 هفته این فرایند طول بکشد؛ این زمان در صورتی که بخواهید یک شریک تجاری داشته باشید، خیلی بیشتر هم می‌شود.

آیا می‌توان ویزای استارتاپ را تمدید کرد؟

امکان تمدید ویزای استارت‌آپ وجود ندارد و دارندگان این ویزا شرایط لازم برای اقامت دائم را ندارند. با این حال، پس از گذشت دو سال، می‌توانید برای ادامه توسعه کسب‌وکار خود، درخواست اقامت در بریتانیا تحت عنوان ویزای نوآور (Innovator) را بدهید. ویزای نوآور می‌تواند پس از گذشت ۳ سال دیگر به اقامت دائم منجر شود.

آیا می‌خواهید ویزای خود را به ویزای استارتاپ تبدیل کنید؟

اگر در حال حاضر با ویزای دیگری در انگلستان هستید، می‌توانید برای ویزای استارت‌آپ انگلستان اقدام کنید. برای سوئیچ به ویزای استارت‌آپ، باید مراحل زیر را طی کنید:

  • تکمیل فرم درخواست آنلاین: فرم درخواست آنلاین را در وب‌سایت رسمی دولت انگلستان تکمیل کنید. مهم: درخواست سوئیچ به ویزای استارت‌آپ باید قبل از انقضای ویزای فعلی شما انجام شود.
  • بارگذاری مدارک مورد نیاز: اسکن یا عکس مدارک مورد نیاز ویزای استارت‌آپ را بارگذاری کنید.
  • پرداخت هزینه‌ها: هزینه‌های درخواست و خدمات درمانی را هنگام درخواست آنلاین پرداخت کنید.
  • تعیین وقت انگشت‌نگاری: هنگام درخواست آنلاین در مراکز خدمات درخواست ویزا و تابعیت انگلستان (UKVCAS) وقت ملاقات رزرو نمایید. در زمان حضور در این مراکز باید اطلاعات بیومتریک خود (اثر انگشت و عکس) را ارائه دهید.

توجه: در صورتی که از داخل انگلستان درخواست دهید، پس از دریافت نامه تصمیم از وزارت کشور، کارت مجوز اقامت بیومتریک (BRP) طی ۷ تا ۱۰ روز کاری برای شما ارسال خواهد شد.

هزینه ویزای استارتاپ انگلیس چقدر است؟

در جدول زیر، هزینه‌های ویزای استارتاپ انگلیس (به صورت تقریبی) آورده شده است:

درخواست از خارج از کشوردرخواست هنگام اقامت در انگلستان
شماپوند 378508 پوند
شریک زندگی و فرزندان شما508 پوند برای هر نفر378 پوند برای هر نفر
پول کافی برای حمایت از خودتانحداقل 1270 پوند
برای شریک زندگی شما1270 پوند
برای یک بچه1270 پوند

آیا می‌شود با ویزای استارتاپ انگلیس به اقامت دائم رسید؟

دوباره تاکید می‎‌کنیم که ویزای استارت‌آپ منجر به اقامت دائم نمی‌شود. همانطور که در بخش تمدید ویزا توضیح داده شد، این امکان برای متقاضیان ویزای استارتاپ وجود ندارد؛ با این حال، شرایطی وجود دارد که می‌توانید با درنظرگرفتن آنها اقامت دائم بگیرید.

برای مثال، اکثر دارندگان ویزای استارت‌آپ خیلی زیرکانه از این مسیر به عنوان « سکوی پرش » برای درخواست ویزای دیگری استفاده می‌کنند تا از طریق آن ویزا بتوانند اقامت دائم بگیرند. گزینه‌های متعددی برای دستیابی به این هدف وجود دارد، از جمله:

ویزای نوآور (Innovator): این ویزا، مسیری طبیعی برای دارندگان ویزای استارت‌آپ است که دارای ۵۰ هزار پوند سرمایه گذاری در دسترس هستند و به آن‌ها این امکان را می‌دهد تا تنها پس از سه سال اقامت دائم را دریافت کنند.

  • ویزای کارگر ماهر (Skilled Worker): این گزینه برای کسانی است که در شرکتی دیگر (این شرکت باید مجوز اسپانسرشیپ داشته باشد) مشغول به کار شده‌اند و شرایط حداقل حقوق را داشته باشند. با این ویزا اقامت دائم پس از ۵ سال قابل اخذ است.
  • ویزای همسر (Spouse): اگر با شریک زندگی یا همسر انگلیسی یا فردی که اقامت دائم انگلستان را دریافت کرده است زندگی می‌کنید، می‌توانید تحت مسیر ویزای خانوادگی برای ویزای همسر اقدام کنید. در این روش، اقامت دائم پس از ۵ سال قابل اخذ است.

آیا می‌خواهید ویزای خود را به ویزای استارتاپ تبدیل کنید؟

اگر در حال حاضر با ویزای دیگری در انگلستان هستید، می‌توانید برای ویزای استارت‌آپ انگلستان اقدام کنید. برای سوئیچ به ویزای استارت‌آپ، باید مراحل زیر را طی کنید:

  • تکمیل فرم درخواست آنلاین: فرم درخواست آنلاین را در وب‌سایت رسمی دولت انگلستان تکمیل کنید. مهم: درخواست سوئیچ به ویزای استارت‌آپ باید قبل از انقضای ویزای فعلی شما انجام شود.
  • بارگذاری مدارک مورد نیاز: اسکن یا عکس مدارک مورد نیاز ویزای استارت‌آپ را بارگذاری کنید.
  • پرداخت هزینه‌ها: هزینه‌های درخواست و خدمات درمانی را هنگام درخواست آنلاین پرداخت کنید.
  • تعیین وقت انگشت‌نگاری: هنگام درخواست آنلاین در مراکز خدمات درخواست ویزا و تابعیت انگلستان (UKVCAS) وقت ملاقات رزرو نمایید. در زمان حضور در این مراکز باید اطلاعات بیومتریک خود (اثر انگشت و عکس) را ارائه دهید.

توجه: در صورتی که از داخل انگلستان درخواست دهید، پس از دریافت نامه تصمیم از وزارت کشور، کارت مجوز اقامت بیومتریک (BRP) طی ۷ تا ۱۰ روز کاری برای شما ارسال خواهد شد.

راه‌اندازی استارتاپ و ثبت شرکت

ثبت شرکت در انگلیس از طریق برنامه ویزای استارت آپ یک فرصت مناسب برای کسانی است که به دنبال ایجاد کسب و کار نوآورانه در این کشور هستند.

این برنامه به افرادی که دارای ایده‌های خلاقانه و نوین هستند اجازه می‌دهد تا بدون نیاز به سرمایه اولیه چندین هزار پوند شرکت خود را در انگلستان ثبت کنند.

برای شروع این فرآیند، ابتدا باید اثبات کنید که در حساب بانکی خود مبلغ ۱۲۷۰ پوند به مدت ۲۸ روز متوالی وجود دارد. این مبلغ نشان‌دهنده امکان پشتیبانی مالی شما برای زندگی و فعالیت در انگلستان است.

در مرحله بعد ایده کسب و کار شما باید توسط یک نهاد بزرگ آموزش عالی یا یک سازمان تجاری معتبر با سابقه در حمایت از کارآفرینان تایید شود. این تایید نشان می‌دهد که ایده شما قابلیت توسعه و پیشرفت در بازار انگلستان را دارد و قابلیت ایجاد اشتغال و تأثیر مثبت بر اقتصاد محلی را داراست.

با اخذ تایید از مراجع مختص می‌توانید اقدام به ثبت شرکت خود در انگلستان کنید و به عنوان یک کارآفرین فعال، در محیطی پویا و پشتیبانی شده توسط قوانین حمایتی از استارت‌آپ‌ها، فعالیت خود را آغاز کنید.

اگر علاقه‌مند به بررسی این نوع ویزا هستید، مقالات استارتاپ در کانادا، استارتاپ در هلند، استارتاپ در فنلاند، استارتاپ در فرانسه، استارتاپ در آلمان، استارتاپ در آمریکا، استارتاپ در استونی هم برای مطالعه در دسترس است.

جمع بندی و سخن پایانی

در پایان خوب است به این نکته اشاره کنیم که دریافت ویزای استارتاپ انگلیس به معنای پایان کار و تمام شدن مراحل اقامت و مجوز کار در این کشور نیست.

شما باید به مدت 6 الی 12 ماه دائم با اداره تاییدکننده ویزای خود در تماس باشید و به آنها ثابت کنید که کسب‌وکار شما در حال پیشرفت است و شما برنامه‌ریزی لازم را برای این هدف انجام می‌دهید.

به طور کلی، ویزای استارتاپ انگلیس یکی از بهترین گزینه‌های کار در این کشور است که به شما فرصت‌های بی‌نظیری را ارائه می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *