ویزای استارتاپ کانادا 2024 (شرایط اخذ و هزینهها)
ویزای استارتاپ کانادا (Canada Start-Up Visa) یا به اختصار SUV ، یک برنامه مهاجرتی برای صاحبان ایده و کارآفرینان است تا پس از دریافت نامه حمایتی (LOS) استارتاپ خود را در کانادا راهاندازی کنند. از ویژگیهای اصلی این برنامه امکان دریافت اقامت دائم کانادا یا permanent resident (PR) برای کارآفرین و اعضای خانواده او است. هدف برنامه ویزای استارت آپ کانادا جذب سرمایه گذاری، استعداد و نوآوری برای تبدیل کانادا به قطب فناوری هوش مصنوعی است.
برنامه ویزای استارتاپ کانادا (Start-Up Visa)، بطور رسمی توسط دولت کانادا و از سال 2018 ارایه شده است. کشور کانادا با فضا و محیطی مناسب برای کسب و کارها و با حمایت نیروی کار متخصص، شرایط مناسبی برای راهاندازی و استفاده از این روش را به وجود آورده است.
استارتاپ ویزا با سوگیموتو ویزا
سوگیموتو ویزا، امکان اقدام برای ویزای استارتاپ کانادا و اخذ اقامت دائم از داخل ایران و کانادا را برای شما فراهم خواهد کرد.
در ادامه به بررسی جوانب مختلف این روش از جمله مفهوم ویزای استارتاپ، مزایای ویزای استارتاپ، مراحل اقدام و هزینهها، دریافت اقامت در کانادا با استفاده از این روش، شرایط لازم برای مهاجرت، هزینههای مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ و نیز مزایا و معایب آن خواهیم پرداخت.
این اطلاعات توسط آقای “حامد سوگیموتو” مشاور رسمی مهاجرت (RCIC-IRBs R713046)، دانش آموخته رشته حقوق مهاجرت و شهروندی از دانشگاه Queen’s ارایه شده است. هدف از این محتوا ارائه اطلاعاتی کامل، معتبر و جامع در مورد چگونگی دریافت ویزای استارتاپ است.
آپدیت اداره مهاجرت کانادا برای ویزای استارتاپ در اکتبر ۲۰۲۴
Startup Visa Work Permit | October 3, 2024
متقاضیان استارتاپ ویزای کانادا از تاریخ 3 اکتبر 2024 میتوانند مجوز کار باز 3 ساله (Open Work Permit) دریافت کنند.
تغییرات این برنامه:
- افزایش اعتبار مجوز کار برای برنامه استارتاپ ویزای کانادا، از 1 به 3 سال
- تغییر نوع مجوز کار برنامه ویزای استارتاپ کانادا از Closed Work Permit به Open Work Permit
اگر قبل از 3 اکتبر 2024 برای دریافت ورک پرمیت استارتاپ ویزا اقدام کردید، میتوانید درخواست قبلی را لغو و برای مجوز کار باز 3 ساله درخواست دهید.
منبع: اداره مهاجرت کانادا (IRCC)
بهروزرسانی مهم / خبر فوری (1403/05/11)
Peer reviews have been paused (August 1, 2024)
طبق اعلام اداره مهاجرت کانادا از روز اول آگوست 2024 فرآیند Peer review که یکی از مراحل پر چالش در بررسی پروندههای ویزای استارتاپ کانادا بود، بطور کامل لغو شده است. تمامی پروندههای جاری به اداره مهاجرت کانادا بازگردانی خواهد شد.
منبع: IRCC
شرایط اخذ ویزای استارتاپ کانادا
- ارائه ایده استارتاپی جدید و نوآورانه
- دریافت نامه حمایت از یک سازمان تعیینشده
- مهارت و الزامات زبان، انگلیسی نمره CLB 5 یا زبان فرانسوی نمره NCLC 5
- اثبات تمکن مالی و پول کافی برای حمایت از خود و افراد تحت تکفل
- گواهی عدم سو پیشینه از کشور مبدا خود
- مدارک تحصیلی
- مدارک سابقه کاری
- مدارک و گواهینامه مرتبط با ایجاد یا مدیریت یک کسب و کار
- گواهی تعهد به اقامت در استانی غیر از کبک
- مدارک معاینه پزشکی برای خود و خانواده
بهروزرسانی مهم / خبر فوری (April 29, 2024)
وزیر مهاجرت کانادا، آقای مارک میلر:
برای بهبود برنامه ویزای استارتاپ، ما سازمانهای سرمایهگذاری خطرپذیر، گروههای سرمایهگذار فرشته و مراکز رشد کسبوکار را تشویق میکنیم تا روی طرحهای تجاری با بیشترین پتانسیل موفقیت، تمرکز کنند.
سرعت بالای رسیدگی به پروندهها برای موفقیت کارآفرینانی که از طریق برنامههای تجاری فدرال ما به کانادا میآیند، حیاتی است. این تغییرات ضروری، برنامه ویزای استارتاپ و برنامه افراد خوداشتغالی را در مسیر رسیدگی سریعتر به پروندهها قرار میدهد.
در عین حال، ما به دنبال اصلاحات بیشتر برای ایجاد پایداری و کارآمدی بلندمدت این برنامهها هستیم. ما تعداد درخواستهای اقامت دائم پذیرفتهشده برای رسیدگی در هر سال را محدود میکنیم.
این تعداد به درخواستهای مرتبط با حداکثر ۱۰ استارتاپ برای هر سازمان منتخب محدود خواهد شد. (تا 31 دسامبر 2026)
Marc Miller (Minister of Immigration, Refugees and Citizenship of Canada)
منبع: IRCC
برنامه ویزای استارتاپ کانادا چیست؟
طبق تعریف اداره مهاجرت کانادا IRCC و به زبان ساده برنامه ویزای استارت آپ کانادا (Start-up Visa Program) کارآفرینان مهاجر با مهارتها و تخصص بالا و پتانسیل ایجاد کسب و کار در کانادا (خارج از کبک) را هدف قرار می دهد.
- نوآور هستند
- می تواند برای کانادایی ها شغل ایجاد کند
- می تواند در مقیاس جهانی رقابت کند
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایهگذاری در استارتاپها یکی از روشهای موثر برای کسب اقامت دائم در این کشور است و چندین گزینه و روش مختلف در این زمینه وجود دارد.
ویزای استارتاپ کانادا به عنوان یکی از برترین روشهای مهاجرتی شناخته میشود که امکان اخذ اقامت دائم برای فرد و خانوادهاش را فراهم میآورد. در واقع، این روش مهاجرتی در بین سه گزینه برتر برای کارآفرینان قرار دارد.
هدف اصلی این برنامه مهاجرتی، جذب افراد با استعداد و تواناییهای لازم برای راهاندازی یا توسعه کسبوکارهای نوآورانه و ریسکپذیر است.
این افراد میتوانند از طریق برنامه مهاجرت استارتاپ کانادا به دنبال یک اکوسیستم مناسب تر برای رشد و توسعه کار خود باشند.
به عبارت دیگر، صاحبان مشاغل نوآورانه و استارتاپهای تازهتاسیس شده میتوانند با استفاده از این برنامه به کانادا مهاجرت کرده و در آنجا اقامت دائم خود و خانوادهشان را تأمین کنند.
این فرصت برای کارآفرینان با استعداد، ایجاد محیطی مناسب برای رشد و توسعه کسبوکارشان در کانادا را فراهم میکند.
مزایای ویزای استارتاپ کانادا
- مسیر مستقیم اقدام برای گرفتن اقامت دائم کانادا،
- بدون محدودیت سنی و تحصیلاتی،
- بدون نیاز به سطح بالای زبان انگلیسی یا فرانسوی،
- بدون نیاز به سابقه تحصیل یا کار در کانادا،
- دریافت اجازه کار باز (Open work Permit) سه ساله در مدت زمان انتظار برای نتیجه پرونده اقامت دائم،
- قابلیت شراکت تا ۵ نفر در یک کسب و کار استارتاپی و اخذ اقامت برای اعضای خانواده،
- عدم سلب اقامت دائم در صورت شکست بیزنس،
- عدم نیاز به سابقه قبلی بیزنس و طرح و ایده در کشور خودتان،
- تأمین سرمایه مورد نیاز از طریق شرکتهای سرمایه گذاری کانادا.
مراحل اقدام برای ویزای استارتاپ
جلسه مشاوره
در یک یا چند جلسه مشاوره با مشاور رسمی مهاجرت کانادا و مشاورین کسب و کار ما، با تمامی زوایای پروژههای استارتاپی در کانادا و ویزای استارتاپ آشنا میشوید.
ایده استارتاپی
یک ایده استارتاپی واقعی با توجه به پیشینه حرفهای، تحصیلی و تحقیقاتی شما انتخاب و امکانسنجی میگردد. این ایده باید در فضای کسب و کار آمریکای شمالی تعریف شود و تحقیقات اولیه بازار روی طرح انجام میشود.
تشکیل تیم استارتاپ
یک تیم استارتاپی از 2 تا 5 نفر از افرادی که پیشینهی آنها با موضوع ایده استارتاپی همخوانی داشته باشد، تشکیل میگردد. این افراد باید پیشینه مکمل یکدیگر را داشته باشند تا بتواند در پروسه کاری خود در کانادا موفق باشند.
بیزنس پلن
بیزنس پلن یا برنامه کسب و کار پروژه استارتاپی توسط تیم تحقیق و توسعه نوشته میشود. تیم تحقیق و توسعه با سالها تجربه در زمینه استارتاپهای کانادایی و آمریکایی از پیشتازان عرصه استارتاپ در آمریکای شمالی هستند که بیزنس پلن و پیچ دِی استارتاپ (Startup Pitch Day) شما را با همکاری شما و با در نظر گرفتن جزئیات طرح آماده میکنند.
نامه حمایتی
تیم تحقیق و توسعه به شما کمک میکند تا با ارسال بیزنس پلن و پیچ دِی تأیید شده به سازمانهای مورد تأیید، و دفاع از پروژه، نامه حمایتی (Letter of Support) استارتاپ را در سریعترین حالت ممکن دریافت کنید.
تهیه مدارک ویزا
پس از دریافت نامه حمایتی، نوبت به اقدام برای ویزای استارتاپ میرسد. در این مرحله شما باید تمامی مدارک مورد نیاز برای اقدام ویزا برای خود و خانواده را آماده کنید. از جمله مهمترین این مدارک نمره زبان حداقل CLB 5 برای اعضای تیم استارتاپی است.
اقدام ویزای استارتاپ
در مرحله اقدام برای ویزای استارتاپ، میتوان برای ویزای کار نفرات اصلی (Essential Members) تیم استارتاپی اقدام کرد. اقدام برای ویزای کار باید با توجه به سیاستهای از قبل تعیینشده تیم باشد، چرا که اقدام برای ویزای کار مزایا و معایب خاص خودش را دارد.
ورود به کانادا
بعد از تأیید ویزای استارتاپ، شما به همراه خانواده خود میتوانید با ویزای اقامت دائم (PR) وارد کانادا شوید و طرح استارتاپی خود را شروع کنید.
هزینه اخذ ویزای استارتاپ کانادا
دولت کانادا برای بررسی پرونده و ارائه ویزای استارتاپ هزینههایی را اطلاع رسانی و ساماندهی کرده که اطلاعات دقیق در این مورد با مراجعه به وب سایت رسمی اداره مهاجرت کانادا قابل مشاهده است.
هزینه ویزا از طریق استارتاپ شامل این موارد است:
- هزینههای شرکتهای حمایتی مورد تایید اداره مهاجرت
- هزینه دولتی رسیدگی به پروندههای ویزای استارتاپ کانادا
- هزینه دولتی درخواست اقامت دائم از طریق ویزای استارت آپ کانادا
- هزینه بررسی پرونده در اداره مهاجرت Processing Fees
- هزینه اقامت دائم Permanent Residence Fee
- هزینه بیومتریک ویزا
- هزینههای فرعی مانند گواهی های پزشکی و عدم سوء پیشینه
در جدول زیر اطلاعاتی به صورت جزئی بیان شده است. دقت داشته باشید که ویزای استارت آپ کانادا جزو ویزاهای بیزینسی تقسیم بندی میشود و در مورد هزینههای این نوع ویزا باید بخش مهاجرت از طریق بیزینس را بررسی کنید.
محل هزینه | هزینه (دلار کانادا) |
---|---|
بررسی پرونده | ۱,۶۲۵ |
حق اقامت دائم | ۵۱۵ |
هزینه بررسی پرونده همسر و اقامت دائم | ۱,۳۶۵ |
برای هر فرزند | ۲۳۰ |
ورک پرمیت کانادا برای هر نفر | ۱۵۵ |
Biometrics (انگشت نگاری) برای یک نفر | ۸۵ |
Biometrics (انگشت نگاری) خانواده | ۱۷۰ |
Biometrics (انگشت نگاری) گروه سه نفره یا بیشتر | ۲۵۵ |
نرخ موفقیت ویزای استارتاپ کانادا (Start-up Visa)
اگر شما برای پروژه استارتاپ خود یک نامه حمایتی از سازمانهای مورد تایید اداره مهاجرت کانادا در دست داشته باشید، میتوانید برای اقامت دائم کانادا اقدام کنید.
اداره مهاجرت کانادا اعلام کرده که نرخ موفقیت برنامه استارتاپ ویزا در سال ۲۰۲۱، بیش از ۸۵ درصد بوده، که یکی از بالاترین نرخهای موفقیت بین تمامی روشهای مهاجرت به کانادا محسوب میشود.
میزان موفقیت این ویزا بستگی به نوع سازمان تعیین شده متفاوت است:
- ۷۸% برای استارتاپ هایی که توسط انکوباتورها Incubators حمایت شدند.
- ۸۰٪ برای استارتاپ هایی که توسط سرمایه گذار Angel Investors فرشته پشتیبانی شدند.
- ۴۳٪ برای استارتاپهایی که توسط صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر Venture Capitals حمایت شدند.
بنابراین همینطور که مشخص شد، نرخ موفقیت ویزای استارتاپ با سازمان حمایت کننده از استارتاپ ارتباط مستقیم دارد.
– اجازه کار ۳ ساله برای استارتاپ ویزا
دولت کانادا با آگاهی از شکست برخی استارتاپها، برای افرادی که قصد درخواست استارتاپ در کانادا را دارند، راهی راحتتر برای گرفتن اقامت دائم کانادا برای افراد خلاق، کارآفرین و با استعداد قرار داده است. براساس این تصمیم دولت کانادا، ظرفیت برنامه استارتاپ به بیش از ۳ برابر افزایش پیدا میکند.
بنابراین پروندههای بیشتری مورد بررسی قرار میگیرند و سرعت بررسی پروندهها نیز افزایش مییابد.
علاوه بر این اجازه کار برنامه استارتاپ به یک اجازه کار باز (Open Work Permit) سه ساله تبدیل میشود، که علاوه بر اعضای اصلی (Essential Members)، اعضای غیراصلی (Non-essential Members) هم میتوانند برای این اجازه کار اقدام نمایند.
برای اطلاعات بیشتر در مورد این تغییرات، مقاله “بهبود در برنامه استارتاپ ویزا” را در مجله پاسپورت بخوانید. لینک مقاله
مراحل اخذ استارتاپ ویزای کانادا
در صورت عدم بررسی کامل شرایط ویزای استارتاپ کانادا و نداشتن دید آگاهانه نسبت به کسب و کار، احتمال شکست اقدام بالا میرود.
برای موفقیت پرونده خود، بهتر است با بررسی تخصصی این روش مهاجرتی، و همچنین دانش کامل و ارزیابی شرایط ، اقدام کنید.
در زیر مراحل اخذ ویزای استارتاپ را مرور میکنیم:
1- تحلیل ایده تجاری
ممکن است ایده شما در کشور خودتان نو و قابل رشد و ارزشمند باشد اما در بازار کانادا جایگاهی نداشته باشد، یا قابل عرضه در دنیای تکنولوژی مدرن و پیشرفته امروزی نباشد.
حتی ممکن است طرح تجاری شما پتانسیل سود دهی برای مدت کوتاهی داشته باشد. بنابراین ارزیابی و تحلیل بازار کانادا و آگاهی از شرایط ایده آل برای ایده تجاری شما از قدمهای اولیه در مهاجرت استارتاپ در کانادا است.
2- بررسی شرایط ویزای استارتاپ کانادا
قدم بعدی اطلاع از شرایط تعیین شده توسط اداره مهاجرت کانادا برای ویزای استارتاپ است. پس قبل از هر اقدامی از واجد شرایط بودن خود اطمینان حاصل نمایید.
3- مذاکره با سازمانهای حمایتی مورد تایید دولت کانادا
سازمانهای حمایتی (Designated Organization) گروههای تجاری هستند که از استارتاپهایی که از طریق برنامه ویزای استارتاپ کانادا، قصد ورود به کانادا و شروع کسب و کار دارند، حمایت میکنند.
این سازمانهای حمایتی، فرآیند پذیرش خاص خود را برای پیشنهادها و معیارهایی که برای ارزیابی ایدههای تجاری از آنها استفاده میشود را به صورت اختصاصی مدنظر قرار دادهاند.
زمینههای مورد حمایت، هزینه و شرایط همکاری، نوع حمایت، مقر کسب و کار و … جز فاکتورهایی هستند که در انتخاب سازمان حمایتی تاثیر گذار هستند.
ابتدا لازم است سازمان حمایتی که با شرایط شما همخوانی دارد را پیدا کرده و سپس همکاریتان را شروع کنید.
4- آماده سازی بیزنس پلن
شما باید به سازمان حمایتی مورد تایید دولت ایده خود را معرفی کرده و سودآور بودن و کاربردی بود آن را در کشور کانادا تشریح کنید.
بیزنس پلن شامل طرح کلی، توضیحات، آینده کسب و کار، تحلیل بازار و روش های بازاریابی است.
بیزینس پلن شما باید به قدری حرفهای و مستحکم نوشته شده باشد که توسط مراکز حمایتی مورد تایید دولت و سپس خود دولت کانادا، هیچ نقطه ابهامی نداشته باشد.
به هیچ عنوان با خرید یک بیزینس پلن آماده یا دانلود بیزینس پلن و تغییرات اعداد آن شانسی برای تایید مراکز حمایتی نخواهید داشت!
برای آماده کردن بیزینس پلن ویزای استارت آپ استارتاپ کانادا بهتر است با یک متخصص کسب و کار و کارآفرینی مشورت کنید چرا که در صورت ناقص بودن این مدرک، درصد موفقیت شما در گرفتن نامه حمایتی به صورت قابل توجهی کاهش خواهد یافت.
5- دریافت نامه حمایتی
دریافت نامه حمایتی یا Letter of support منوط به تهیه و ارائه بیزنس پلن و گذراندن شرایط و دورههای مراکز حمایتی، خواهد بود. پس از دریافت نامه حمایتی؛ شما آماده راه اندازی کسب و کار خودتان هستید.
6- ثبت درخواست ویزای استارتاپ
در این مرحله درخواست اقامت دائم خود و خانوادهتان را به اداره مهاجرت کانادا ارسال می کنید. پاسخ درخواست ویزای استارتاپ کانادا پس از حدود ۲ تا ۳ سال مشخص خواهد شد.
7- راه اندازی کسب و کار
مرحله آخر پس از ورود به کانادا و گرفتن اقامت دائم، کسب و کارتان را شروع خواهید کرد.
در ادامه به بررسی مراحل اشاره شده به صورت دقیقتر و تخصصی خواهیم پرداخت.
ایده استارتاپ در کانادا چگونه باید باشد؟
نوآوری، منحصر به فرد بودن، کارآیی و سودآوری از جمله ویژگیهای یک ایده استارتاپی است. دولت کانادا از ایدههای تجاری که چشم انداز خوبی دارند و میتوانند به بازدهی و بهره وری برسند حمایت می کند.
ایدهایی که به اشتغال زایی برای ساکنین کانادا و در نهایت رشد اقتصادی این کشور کمک کند. ایده تجاری شما میتواند قابلیت اجرا در صنعت یا بخش خاص و یا استفاده در ترکیبی از بخش های مختلف را داشته باشد.
به عنوان مثال، استفاده از راه حلهای هوش مصنوعی در راه اندازی و سازماندهی یک شرکت حمل و نقل. اگر قصد دارید در آینده کسب وکار خود را در حوزه بین المللی گسترش دهید، از همان ابتدا در برنامه ریزی خود این موضوع را در نظر داشته باشید.
برای یافتن بهترین ایده استارتاپ در کانادا نیاز به تحقیقات کافی و جامعی دارید. منطقهایی که قصد دارید ایده خود را در آن اجرایی کنید، خوب بشناسید. همچنین شرایط ساکنان، زندگی، نیازها وکمبودها را بررسی کنید.
چگونه برای برنامه ویزای استارتاپ کانادا اقدام کنیم؟
برای درخواست برنامه ویزای استارتاپ کانادا، باید مراحل زیر را دنبال کنید:
- Pitch Deck (مفهوم تجاری) خود را آماده کنید.
- درخواستی را برای سرمایهگذاران مخاطرهپذیر، سرمایهگذاران فرشته یا مراکز رشد ارسال کنید Incubators، Venture capital یا Angel investors.
- دریافت نامه پشتیبانی از سازمان(های) تعیین شده؛
- درخواست خود را برای اقامت دائم کانادا و اجازه کار ارسال کنید.
- وارد کانادا شوید و کسب و کار خود را اداره کنید.
- اقامت دائم خود را دریافت کنید؛ و
- بعد از ۳ سال زندگی در کانادا میتوانید شهروندی کانادا را به دست آورید.
دریافت نامه ساپورت ویزای استارتاپ کانادا
پس از نوشتن یک بیزینس پلن دقیق و قوی و ارائه به شرکتهای سرمایه گذاری، در صورت تایید طرح کسب و کار یا بیزنس پلن، نامه حمایت یا Letter of Support را دریافت خواهید کرد.
این نامه حاوی اطلاعات کلی طرح کسب و کار، نام بیزینس، میزان تامین سرمایه و … میباشد.
مسلما نامه حمایتی را نمیتوانید از هر شرکتی دریافت کنید. سازمانهای مورد تایید دولت کانادا که شامل سه دسته Venture Capital، Angel Investors و Incubator ها هستند در این بخش معرفی شده اند.
سازمانهای مورد تایید برای استارتاپ ویزای کانادا
به عنوان بخشی از الزامات و شرایط استارتاپ در کانادا باید مدرکی ارا ئه دهید (گواهی تعهد و نامه حمایتی) مبنی بر اینکه کسب و کار شما در واقع توسط یک سازمان تعیین شده حمایت میشود.
این اسناد جزئیات مربوط به توافق شما با یک یا چند سازمان تعیین شده را پوشش میدهد و برای درخواست ویزای استارتاپ در کانادا بسیار مهم است.
برخلاف برنامههای سرمایهگذار فدرال و استانی، که متقاضیان باید خودشان سرمایهگذاری کنند، هیچ سرمایهگذاری از وجوه خود لازم نخواهد بود.
حداقل ۷۵,۰۰۰ دلار از یک سرمایه گذار فرشته کانادایی یا حداقل ۲۰۰,۰۰۰ دلار از یک صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر کانادایی که توسط دولت کانادا به رسمیت شناخته شده است، تضمین دریافت میکنند.
اگر متقاضی در یک انکوباتور تجاری معتبر کانادایی پذیرفته شود، تضمینی دریافت نخواهند کرد!
Venture Capitals
شرکتهای جزو این دسته به تامین سرمایه در حجم بالا معروف هستند یعنی در صورت اطمینان از کارایی طرح کسب و کار ارائه شده، تا بیش از ۲۰۰ هزار دلار کانادا را برای ایدههای نوین سرمایه گذاری میکنند.
نکته مهم در دریافت حمایت مالی از Venture Capital ها این است که باید کسب و کاری که عملی شده است را ارائه دهید نه ایده اولیه را!
آنها از شرکتهای نو پایی که پتانسیل رشد دارند اما در بحران یا رکورد مالی هستند و به کمک مالی نیاز دارند، حمایت می کنند.
فهرست شرکت های Venture Capital
- 7 Gate Ventures
- Arete Pacific Tech Ventures (VCC) Corp
- BCF Ventures
- BDC Venture Capital
- Celtic House Venture Partners
- Extreme Venture Partners LLP
- First Fund
- Golden Venture Partners Fund, LP
- iNovia Capital Inc.
- Intrinsic Venture Capital
- Lumira Ventures
- Nova Scotia Innovation Corporation (o/a Innovacorp)
- PRIVEQ Capital Funds
- Real Ventures
- Red Leaf Capital Corp
- Relay Ventures
- ScaleUp Venture Partners, Inc.
- Top Renergy Inc.
- Vanedge Capital Limited Partnership
- Version One Ventures
- WhiteHaven
- Westcap Management Ltd.
- Yaletown Venture Partners Inc.
- York Entrepreneurship Development Institute (YEDI) VC Fun
Angel Investors
این دسته از شرکتهای حمایتی شرایط نسبتا راحت تری نسبت به Venture Capitals دارند. این شرکتها معمولا درصدی از سهام شرکتی که روی آن سرمایه گذاری میکنند را در ازای مبلغ سرمایه گذاری دریافت میکنند.
حداقل مبلغی که Angel Investors برای توسعه استارتاپها سرمایه گذاری میکنند ۷۵ هزار دلار میباشد.
فهرست شرکت های سرمایه گذاری Angel Investor
- Canadian International Angel Investors
- Ekagrata Inc.
- Golden Triangle Angel Network
- Keiretsu Forum Canada
- Oak Mason Investments Inc.
- Southeastern Ontario Angel Network
- TenX Angel Investors Inc.
- VANTEC Angel Network Inc.
- York Angel Investors Inc
Business Incubators
انکوباتور یا مراکز رشد همانطور که از نام آنها بر می آید سازمان های غیرانتفاعی هستند که سعی می کنند به استارتاپ ها و شرکت های نوپا کمک کند تا سریع تر گسترش پیدا کنند.
نقش آنها آماده سازی استارتاپها برای شروع کسب و کار و فعالیت آنها است. Incubator ها مبلغی برای تخصیص به کسب و کار مورد نظر پرداخت نمیکنند.
آنها معمولا خدمات مفیدی مانند فضای اداری، مربیگری، آموزش مدیریت و حتی گزینه های راه اندازی سرمایه گذاری را ارائه میدهند.
در تهیه بیزینس پلن و مدیریت هزینهها به شما کمک می کنند. اشخاص کلیدی و سازمان های مناسب که برای شروع بیزینس به آنها نیاز دارید را معرفی می کنند و البته تمامی این خدمات را در ازای دریافت هزینه برای شما انجام میدهند.
اگر یک انکوباتور پروژه شما را بپذیرد، نشان می دهد که به مفهوم کسب و کار شما اعتقاد دارند و میخواهند شما را در رسیدن به موفقیت تجاری حمایت کنند.
هر یک از این مراکز سرمایه گذاری و حمایتی قوانین و شرایط متفاوتی برای سرمایه گذاری یا سهام درخواستی دارند. برای آگاهی از قوانین و شرایط میتوانید به وب سایت های رسمی این مراکز مراجعه کنید.
فهرست Business Incubators
- Alacrity Foundation
- Agrivalue Processing Business Incubator
- Food Processing Development Centre
- Biomedical Commercialization Canada Inc. (operating as Manitoba Technology Accelerator)
- Brilliant Catalyst
- Creative Destruction Lab
- Empowered Startups Ltd.
- Extreme Innovations
- Genesis Centre
- Highline BETA Inc.
- Innovacorp
- Innovation Cluster – Peterborough and the Kawarthas
- Innovation Factory
- Interactive Niagara Media Cluster o/a Innovate Niagara
- Invest Ottawa
- Knowledge Park o/a Planet Hatch
- LatAm Startups
- Launch Academy – Vancouver
- LaunchPad PEI Inc.
- Millworks Centre for Entrepreneurship
- NEXT Canada
- North Forge East Ltd.
- North Forge Technology Exchange
- Pacific Technology Ventures
- Platform Calgary
- Pycap Inc (o/a Pycap Venture Partners)
- Real Investment Fund III L.P. o/a FounderFuel
- Ryerson Futures Inc.
- Spark Commercialization and Innovation Centre
- Spring Activator
- The DMZ at Ryerson University
- Toronto Business Development Centre (TBDC)
- TSRV Canada Inc. (operating as Techstars Canada)
- University of Toronto Entrepreneurship Hatchery
- VIATEC
- Waterloo Accelerator Centre
- York Entrepreneurship Development Institute
هزینههای سازمانهای مورد تایید استارتاپ کانادا شامل موارد زیر میشود:
Angel Investors & Venture Capitals:
این دو گروه تمایل به سرمایه گذاری بر روی ایدههای بزرگتری دارند که تا حدودی به مرحلهی عملیاتی شدن رسیدهاند و فقط مبلغی را برای توسعهی کسب و کار مورد نظر به آن تزریق میکنند.
بنابراین، افرادی که از این دو گروه سرمایه گذاری، حمایت گرفته باشند ، مجبور به پرداخت مبلغی به آن ها نیستند.
Incubators:
افرادی که از این گروه برای حمایت مالی کمک میگیرند، بابت برگزاری دورههای آموزش کسب و کار و یا منتورشیپ باید مبلغی رو هم پرداخت کنند.
این باتوجه به خدمات ارائه شده و زمینه همکاری متفاوت است. خدمات برخی از این مراکز رایگان است در حالیکه برای دریافت خدمات بعضی از انکوباتورها تا 120 هزار دلار باید هزینه پرداخت کنید.
تمکن مالی ویزای استارتاپ کانادا
یکی از مهمترین شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا، ارائه مدارکی است که نشان دهد شما از تمکن مالی کافی برخوردار هستید و توانایی تقبل هزینههای خود و افراد تحت تکفل خود را دارید.
دولت کانادا از شما به عنوان یک مهاجر و درخواست کننده ویزای راه اندازی استارتاپ، حمایت مالی نمی کند. مسلما ارائه تمکن مالی بیشتر میتواند نکته مثبتی در تایید پرونده محسوب شود.
از طریق مراجعه به وب سایت اداره مهاجرت کانادا میتوانید از میزان هزینه لازم که بر اساس تعداد نفرات خانواده تعیین شده است اطلاع پیدا کنید.
نکته: اگر قصد مهاجرت با خانواده را دارید ماهیانه حدود ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دلار کانادا برای تامین هزینههای خود در نظر داشته باشید.
درجدول زیر میزان تمکن مالی مورد نیاز به ارائه به ازای هر نفر آورده شده است. این هزینهها هر سال توسط دولت کانادا بررسی و به روز رسانی می شود. ( Updated June 3, 2024 )
تعداد اعضای خانواده | حداقل تمکن مالی (دلار کانادا) |
---|---|
۱ | $14,690 |
۲ | $18,288 |
۳ | $22,483 |
۴ | $27,297 |
۵ | $30,690 |
۶ | $34,917 |
۷ | $38,875 |
بیش از ۷ نفر | $3,958 - به ازای هر نفر |
تحصیلات و ویزای استارت آپ کانادا
متقاضیان ویزای استارتاپ کانادا با هر سطح و مدرک تحصیلی، در صورت داشتن ایده تجاری قابل اجرا و البته دارا بودن سایر شرایط میتوانند برای درخواست اقامت دائم کانادا اقدام کنند.
در واقع سطح تحصیلات در ویزای استارتاپ کانادا تاثیری ندارد. اما دارا بودن تحصیلات دانشگاهی، در کنار ایده خلاقانه میتواند پرونده قوی و بینقصتری تشکیل بدهد.
مسئولان شرکتهای سرمایه گذاری با بررسی پرونده شما متوجه خواهند شد که شما توانایی و تخصص لازم را برای تاسیس استارتاپ در کشور کانادا خواهید داشت و میتوانید از سرمایهایی که در اختیار شما میگذارند بهترین استفاده و بهرهوری را داشته باشید.
البته سطح زبان انگلیسی مورد نیاز برنامه استارت آپ کانادا، حداقل سطح 5 در سیستم CLB و حداقل نمره 5 برای زبان فرانسوی در سیستم NCLC است. این شامل تمامی چهار مهارت اصلی زبان یعنی خواندن (reading)، نوشتن (writing)، صحبت کردن (speaking) و شنیدن (listening) است.
- Canadian Language Benchmarks (CLB) for English
- Niveaux de compétence linguistique canadien (NCLC) for French
چرا درخواست ویزای استارتاپ ممکن است به تاخیر بیفتد یا رد شود؟
گاهی اوقات در صورتی که افسر مهاجرت کانادا به واقعی بودن مدارک یا امکان شرکت متقاضی در برنامه ویزای استارت آپ کانادا شک داشته باشد، پروسه بازبینی یا Peer Review را آغاز میکند.
هیئت بازبینی، وظیفه دارد در خصوص نهاد تعیین شده بررسیهای مناسب را انجام داده و اطمینان حاصل کند که موسسه تعیین شده مطابق با استانداردهای صنعت و قوانین رفتار کرده است.
در لیست زیر نکات مهمی که ممکن است منجر به Peer Review یا رد درخواست برنامه مهاجرت به کانادا از طریق ویزای استارتاپ شود را میخوانید:
- واحد سرمایهگذاری دارای درصد نامتناسبی از سهام است یا نقشی کم یا بدون نقش در کنترل قانونی کسبوکار دارد.
- فرد متقاضی کنترل یا ارزش سهام کمی در تجارت دارد.
- اکثر متقاضیان همگی با یکدیگر مرتبط هستند یا فاقد تجربه یا تحصیلات هستند.
- هیچ مالکیت معنوی به پروژه آورده نشده است، و به نظر می رسد که طرح تجاری بسیار «کوکی برش» است.
- سازمان تعیین شده هزینههای غیرعادی بالایی را دریافت کرده است.
- یک تیم مدیریتی با عدم تجربه راه اندازی کسب و کار تشکیل شده است.
- متقاضیان در ارائه شواهدی که نقش اساسی آنها را در شرکت تأیید می کند، کوتاهی می کنند.
- متقاضی در طول دوره ای که به طور قانونی مجوز کار در کانادا را داشته است، در راه اندازی کسب و کار و بیزنس خود پیشرفت قابل توجهی نکرده است.
در پروسه مهاجرت از طریق استارتاپ به کانادا به طور کلی، باید شواهد و مستندات محکم و قابل توجهی در پرونده خود ارائه دهید.
نشان دادن تعهد و توانایی در راه اندازی کسب وکار با ایده استارتاپ در جلب نظر مثبت افسر مهاجرت بسیار تاثیر گذار است.
– دلایل ریجکت شدن ویزا در روش استارتاپ کانادا
امکان ریجکت شدن ویزای کانادا در تمام روشهای مهاجرتی وجود دارد. داشتن اطلاعات و آگاهی از دلایل مهم ریجکتی در هر روش میتواند در تایید مدارک و کامل کردن پرونده تاثیر گذار باشد.
برخی از نکات زیر دقت کنید:
- نمره مدرک زبان
- نبود گواهی تمکن مالی
- سابقه کیفری مشکلات خاص پزشکی
- ارائه مدارک جعلی
- تشخیص عملیاتی نبودن طرح تجاری
- نبود تجربه کافی و تخصص در تیم استارتاپ
– مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ کانادا
مدت زمان رسیدگی به پرونده و درخواستها به طور دقیق مشخص نیست. متقاضیان باید توجه داشته باشند که مدارک خود را به طور کامل ارسال کرده تا پردازش شوند در غیر این صورت، در صورت ناقص بودن، پرونده بدون پردازش به متقاضی ارسال میشود.
مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ کانادا به طور مستقیم با ایده افراد و نیاز کشور کانادا به ایده ارتباط دارد. هرچه کشور کانادا نیاز بیشتری به ایده داشته و ایده خوب و مشخص شده باشد، این ویزا سریعتر صادر میگردد.
به طور تقریبی مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ کانادا تا ۲ سال به طول میانجامد. تاخیر در مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ کانادا به طور معمول به ۲ دلیل صورت میگیرد:
- در صورتی که اداره مهاجرت به دلیل مسائل امنیتی و کیفری لازم ببیند را جع به پیشینه متقاضی تحقیق بیشتری به عمل آورد.
- دفتر ویزا لازم بداند برای تایید اطلاعات متقاضی با دفتر ویزای دیگر در خارج یا داخل کشور کانادا تماس برقرار کند.
در صورتیکه افراد قصد دارند سریعتر از زمان تعیین شده وارد خاک کانادا شود؛ میتوانند ویزای کار دریافت کرده و کسب و کار خود را راهاندازی کنند. پروسه مدت زمان اخذ ویزای کار از مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ کانادا کمتر است.
همچنین جهت اطلاع از مدت زمان صدور ویزای استارتاپ، میتوانید از طریق مراجعه به لینک اداره مهاجرت کانادا، و طی کردن مراحل نوشته شده، مدت زمان تخمینی پروسه ویزای استارتاپ کانادا را بدانید.
اقامت کانادا از طریق ویزای استارتاپ
افرادی که قصد گرفتن ویزای استارتاپ را دارند، میدانند شرایط و قوانین ویزای استارتاپ چیست. برای اخذ اقامت دائم کانادا شرایط خاصی وجود ندارد، همان شرایط و قوانین دریافت ویزا برای گرفتن اقامت صدق میکند.
این روش از سریعترین روشهای سرمایهگذاری برای گرفتن اقامت دائم کانادا محسوب میشود.
متقاضیان میتوانند در کوتاهترین زمان برای خود و خانوادهشان اقامت کانادا را بگیرند. همچنین در صورتی که متقاضی در ۵ سال اخیر زندگی خود حداقل ۳ سال آن را در کشور کانادا سکونت داشته باشد، میتواند برای اخذ شهروندی و پاسپورت کانادا اقدام نماید.
شباهت و تفاوت ویزای کارآفرینی و ویزای استارتاپ چیست؟
مهاجرت استارتاپ در کانادا بیشترین شباهت را با روش مهاجرت از طریق کارآفرینی دارد. برای هر دو روش مهاجرتی متقاضیان باید برنامهای قوی و متمایز ارائه داده، سابقه کاری قوی و مرتبط به برنامه ارائه شده، داشته باشند.
علاوه بر شباهت، تفاوتهایی برای این دو روش باید در نظر گرفت.
تفاوت ویزای کارآفرینی و ویزای استارتاپ چیست؟
تفاوت ها | شرایط ویزای استارتاپ | شرایط ویزای کارآفرینی |
---|---|---|
اقامت | اقامت دائم کشور کانادا از همان ابتدا | در ابتدا اقامت موقت(۱ تا ۲ ساله) |
ایده و طرح ارائه شده | نیاز به ارائه ایدهای جدید و خلاقانه | بدون نیاز به ارائه ایدهای جدید |
احتمال شکست | احتمال شکست ایده زیاد | احتمال شکست ایده کم(در صورتی که ایده قبلا در کشور کانادا اجرا شده باشد) |
سرمایه اولیه | ارائه تمکن مالی بدون نیاز به ارائه مبلغی برای سرمایه گذاری | علاوه بر ارائه تمکن مالی، نیاز به داشتن مبلغی برای سرمایه گذاری |
حضور در کانادا | در ۵ سال اخیر ۳ سال | در یک سال ۹ تا ۱۰ ماه |
مدرک زبان | CLB5 | CLB5(در صورت داشتن سطح بالاتر امتیاز بیشتری دریافت میشود؛ در برخی استانهای کانادا CLB4 هم مورد تایید است) |
دیگر شرایط عمومی | مدرک و تجربه کاری مرتبط با برنامه ارائه شده | تجربه کاری، مدرک تحصیلی بالا، سن مناسب |
– اعضای کلیدی و غیر کلیدی در راه اندازی استارتاپ در کانادا
Essential Applicants افرادی و متخصصین که راه اندازی استارتاپ بدون آنها غیرممکن است. در پرونده استارتاپ اگر افراد اصلی و کلیدی پروژه تایید نشوند، پرونده افراد غیر اصلی نیز تایید نخواهند شد.
اعضای غیر اصلی Non-essential Applicants اعضایی هستند که نقششان به انداره افراد اصلی مهم نیست. در واقع پروژه بدون این افراد هم میتواند ادامه داشته باشد و نبودن اعضای غیر اصلی نمیتواند لطمه زیادی به روند اجرای پروژه بزند.
به صورت کلی اگر افرد اصلی یا وابستگان آنها تایید نشوند، تایید یا عدم تایید افراد غیر اصلی بیتاثیر خواهد بود.
– ویزای همراه برای همسر و فرزند متقاضی
- در صورتی که افراد قصد مهاجرت از طریق استارتاپ به کانادا و درخواست اجازه کار را دارند، میتوانند برای افراد وابسته خود (همسر و فرزند) را تحت شرایطی همراه خود کنند.
- در صورتی که همسر متقاضی قصد اشتغال در کشور کانادا را دارد، متقاضی میتواند برای دریافت اجازه کار باز (Open Work Permit) کند.
- در صورتی که فرزند متقاضی قصد تحصیل در کشور کانادا را دارد، متقاضی میتواند برای دریافت اجازه تحصیل (Study Permit) اقدام نماید. متقاضی برای فرزند زیر سن تحصیل باید ویزای Visitor یا eTA دریافت کند.
اجازه کار با استارتاپ ویزا در کانادا
Work Permit for Start-Up Visa همان اجازه کار کوتاه مدت محسوب میشود. پس از دریافت این مجوز افراد میتوانند به عنوان کارآفرین برای توسعه طرح و کسب و کار خود در کانادا مشغول به کار شوند.
این مجوز یک سال اعتبار دارد و به افرادی که برای اقامت دائم کانادا اقدام کردهاند، این امکان داده میشود در طول بررسی درخواست خود کسب و کارشان را راه اندازی کنند.
اغلب پروسه بررسی درخواست در فاصله یک سال به طول میانجامد. در مواردی میتوان مجوز را تمدید نمود.
با جاب آفر هم میتوانید به کشور کانادا مهاجرت کنید. در مطلب جاب آفر کانادا شرایط را به صورت کامل توضیح دادیم.
شرایط برای گرفتن اجازه کار:
- اخذ Letter of Support (نامه ساپورت)
- ارائه Commitment Certificate (گواهینامه تعهد)
- سکونت در استانی به جز کبک
- تمکن مالی، تامین هزینه و داشتن سرمایه کافی در طول مدت ۵۲ هفته
- پرداخت هزینه توافق کارفرما
برخی هزینههای اجازه کار:
هزینههای اجازه کار | مبلغ به دلار کانادا |
---|---|
هزینه توافق کارفرما | ۲۳۰ |
هزینه کارفرما | ۲,۰۷۵ (شامل ۵۰۰ دلار کانادا اجازه اقامت دائم و ۱,۵۷۵ دلار کانادا بررسی پرونده) |
اجازه کار برای متقاضی | ۱,۳۲۵ |
اجازه کار برای همسر متقاضی | ۲۲۵ |
اجازه کار برای فرزند متقاضی | ۱۰۰ |
Biometrics (انگشت نگاری) | ۸۵ دلار کانادا (به ازای دو نفر: ۱۷۰) |
ظرفیت ویزای کانادا از طریق استارتاپ
ظرفیت استارتاپ و خوداشتغالی کانادا محدود است و با گذشت زمان، تعداد پروندههایی که این کشور قادر به بررسی است، کاهش یافته است.
برای نمونه، در سال ۲۰۱۲ بیش از ۲۷۵۰ پرونده بررسی نمیشد، اما در سال ۲۰۲۰ تعداد پروندههای قابل بررسی در این دو برنامه به ۲۰۰۰ رسید و در سال ۲۰۲۱ حتی به نصف کاهش یافت و به ۱۰۰۰ پرونده رسید.
این امر نشان میدهد که کشور کانادا شرایط ویزای استارتاپ و خوداشتغالی خود را سختتر کرده و با سختگیری بیشتری پروندهها را بررسی می کند.
این موضوع برای متقاضیان این ویزاها چالش برانگیز است و برای افزایش شانس خود در دریافت ویزا، باید از ایدههای خلاقانه و نو استفاده کنند، برنامههایی منظم، خوب و فکر شده داشته باشند.
علاوه بر این، متقاضیان برای افزایش شانس خود باید با وکیل حاذق و قابل اعتماد در زمینه ویزای استارتاپ مشورت کنند. یک مشاور مهاجرت و ویزای کانادا میتواند به درک بهتر فرایند کمک کند، اشتباهات احتمالی را از بین ببرند و بتوانند با اطمینان بیشتری در فرآیند پیش بروند.
مدارک لازم برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا
در زیر لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای استارتاپ کانادا به دو بخش مدارک عمومی و مدارک مربوط به طرح استارتاپ تقسیم شده است.
مدارک عمومی:
- شناسنامه
- پاسپورت با اعتبار مناسب
- مدارک شناسایی به صورت ترجمه رسمی
- گواهی ازدواج (در صورت وجود)
- گواهی عدم سوء پیشینه
- گواهی سلامت پزشکی
- گواهی مدرک زبان
- مدرک تحصیلی و ریزنمرات
- ارزشیابی مدرک تحصیلی
مدارک مربوط به طرح تجاری:
- بیزینس پلن
- مدارک تحقیقات بازار
- نامه ساپورت
- رزومه کامل متقاضی و گروه
- گواهی تمکن مالی
- اسناد املاک و مستغلات
- گواهی کسب و کار و مدیریتی
لیست استارتاپ های موفق کانادا
در کانادا استارتاپهای زیادی وجود دارند که بسیار موفق شده و اکنون در سطح جهانی مشغول فعالیت هستند و خدمات گسترده ایی را به مشتریان و مصرف کنندگان ارائه می دهند. در زیر با 10 استارتاپ برتر کانادا آشنا میشویم:
Ada: ربات چت هوش مصنوعی برای پشتیبانی مشتری
Ada یک استارتاپ در تورنتو است که در سال 2016 توسط Mike Murchison تاسیس شد. این شرکت در زمینه ارائه ربات های چت پشتیبانی مشتری با استفاده از هوش مصنوعی، سیستم های هوشمند و یادگیری ماشینی تخصص دارد.
Ada راه حلی مبتنی بر SaaS ارائه می دهد که به کسب و کارها در زمینه خودکارسازی وظایف پشتیبانی مشتری، بهبود تجربه مشتری و افزایش کارایی کمک می کند. این شرکت بین 101 تا 250 کارمند دارد و 16 سرمایه گذار پشتیبان آن هستند.
ApplyBoard: فرصتهای تحصیلی در سراسر جهان
ApplyBoard یک پلتفرم آنلاین نوآورانه است که در سال 2015 توسط Martin Basiri، Massi Basiri و Meti Basiri در واترلو، کانادا تاسیس شد. این پلتفرم با هدف ساده سازی فرآیند پیچیده درخواست برای پذیرش در دانشگاه های خارج از کشور برای دانشجویان بین المللی طراحی شده است.
این شرکت در حال حاضر بین 1001 تا 5000 کارمند دارد و 20 سرمایه گذار از جمله BlackRock و TPG از آن حمایت می کنند. ApplyBoard در سال 2023 483.48 میلیون دلار سرمایه جذب کرد که نشان دهنده تعهد این شرکت به ارائه فرصت های تحصیلی در خارج از کشور به دانشجویان در سراسر جهان است.
Wealthsimple: راهی هوشمندانه برای مدیریت و سرمایهگذاری پولتان
Wealthsimple یک شرکت نوآور در زمینه خدمات مالی است که در سال 2014 توسط Brett Huneycutt، Michael Katchen و Rudy Adler در تورنتو کانادا تاسیس شد. این شرکت با هدف ارائه ابزارهای مالی ساده و مقرون به صرفه به افراد برای رشد و مدیریت پولشان، به سرعت به یکی از بازیگران کلیدی در صنعت فین تک کانادا تبدیل شده است.
این شرکت در حال حاضر بیش از 3 میلیون کاربر در کانادا دارد و توسط 17 سرمایه گذار برجسته از جمله Power Corporation و Greylock Partners پشتیبانی می شود. Wealthsimple در سال 2023 1.13 میلیارد دلار سرمایه جذب کرد که نشان دهنده تعهد این شرکت به ارائه راه حل های مالی نوآورانه به کاربران خود است.
Tenstorrent: انقلابی در پردازش هوش مصنوعی
Tenstorrent یک شرکت نوآور در زمینه رایانه است که در سال 2016 توسط Ivan Hamer، Ljubisa Bajic و Milos Trajkovic در تورنتو کانادا تاسیس شد. این شرکت با تمرکز بر توسعه پردازنده های تخصصی هوش مصنوعی (AI) به دنبال انقلابی در نحوه آموزش و اجرای الگوریتم های یادگیری ماشین است.
Tenstorrent در سال 2023 234.55 میلیون دلار سرمایه جذب کرد.
Coinsquare: دروازهای به سوی دنیای ارزهای دیجیتال
Coinsquare یک پلتفرم معاملاتی ارز دیجیتال پیشرو است که در سال 2014 توسط Virgile Rostand در تورنتو کانادا تاسیس شد. این صرافی به کاربران امکان می دهد تا به طور امن و آسان طیف گسترده ای از ارزهای دیجیتال، از جمله بیت کوین، اتریوم، XRP و لایت کوین را خرید و فروش کنند.
این شرکت بیش از 80 کارمند دارد و توانست از چهار سرمایهگذار مبلغ $98,470,113 را دریافت کند.
Kepler Communications: انقلابی در ارتباطات ماهوارهای
شرکتی نوآور در زمینه ارتباطات ماهواره ای است که در سال 2015 توسط Jeffrey R Osborne، Mark Michael، Mina Mitry، Samer Bishay و Wen Cheng Chong در تورنتو کانادا تاسیس شد.
این شرکت در حال حاضر توسط 24 سرمایه گذار برجسته از جمله Space Ventures و Telesat پشتیبانی می شود. Kepler Communications در سال 2023 85.06 میلیون دلار سرمایه جذب کرد و در حال حاضر بیش از 40 کارمند دارد.
SkyWatch: دروازهای به دنیای رصد زمین
یک شرکت نوآور در زمینه فناوری اطلاعات است که در سال 2014 توسط Dexter Jagula، James Slifierz و Roland Sing در واترلو کانادا تاسیس شد. این شرکت با هدف ارائه یک زیرساخت دیجیتالی برای توزیع داده ها و اطلاعات رصد زمین به کاربران در سراسر جهان فعالیت می کند.
SkyWatch در حال حاضر توسط 19 سرمایه گذار برجسته از جمله Chrysalix Venture Capital و Data Collective پشتیبانی می شود. این شرکت در سال 2023 28.22 میلیون دلار سرمایه جذب کرد و بیش از 40 کارمند دارد.
Wave: راه حلی جامع برای مدیریت مالی کسب و کارهای کوچک
Wave یک استارتاپ پیشرو در زمینه ارائه خدمات مالی و نرم افزار برای مشاغل کوچک و متوسط (SMB) در سراسر جهان است. این شرکت در سال 2009 توسط James Lochrie و Kirk Simpson در تورنتو کانادا تاسیس شد و به سرعت به عنوان یک پلتفرم محبوب برای صاحبان مشاغل برای مدیریت امور مالی، پرداخت ها، حقوق و دستمزد و سایر وظایف مرتبط با کسب و کار تبدیل شده است.
این شرکت در حال حاضر بیش از 1 میلیون کاربر در سراسر جهان دارد و توسط 16 سرمایه گذار برجسته از جمله General Catalyst و Horizons Ventures پشتیبانی می شود. Wave در سال 2023 79.75 میلیون دلار سرمایه جذب کرد و اکنون دارای 250 کارمند است.
Xanadu: پیشگام در محاسبات کوانتومی فوتونیک
یک استارتاپ نوآور در زمینه محاسبات کوانتومی که در سال 2016 توسط Christian Weedbrook در تورنتو کانادا تاسیس شد. این شرکت با تمرکز بر توسعه تراشه های فوتونیک سیلیکون کوانتومی، به دنبال انقلابی در نحوه انجام محاسبات کوانتومی است.
این شرکت در حال حاضر توسط 16 سرمایه گذار برجسته از جمله GV و Tiger Global پشتیبانی می شود. Xanadu در سال 2023 135.62 میلیون دلار سرمایه جذب کرد.
Financeit: ساده سازی فرآیندهای پیچیدهی فروش
استارتاپ پیشرو در زمینه فناوری مالی که در سال 2007 توسط Casper Wong، Michael Garrity و Paul Sehr در تورنتو کانادا تاسیس شد. این شرکت با تمرکز بر ارائه راه حل های نوآورانه برای ساده سازی فرآیندهای پیچیده ی فروش برای کسب و کارها و مصرف کنندگان آنها، به سرعت به یکی از بازیگران کلیدی در صنعت فین تک کانادا تبدیل شده است.
این شرکت در حال حاضر بیش از 3 میلیون مشتری در سراسر کانادا دارد و توسط 10 سرمایه گذار برجسته از جمله Bessemer Venture Partners و J.P. Morgan پشتیبانی می شود. استارتاپ Financeit در سال 2023 توانست 61.40 میلیون دلار سرمایه جذب کند. اکنون این شرکت بیش از 400 کارمند دارد.
سوالات متداول
هزینه ویزای استارتاپ چقدر است؟
هزینه ویزای استارتاپ ثابت نبوده و به عوامل مختلفی همچون وسعت طرح و ایده، هزینه تبلیغات و بازاریابی در سطح جهان، منابع انسانی، تحقیق بازار، حسابداری، آموزش کارمندان، زیر ساخت شرکت و غیره بستگی دارد.
آیا برای سرمایه گذاری ویزای استارتاپ افراد باید با از پول خودشان استفاده کنند؟
خیر، برای سرمایه گذاری نیازی به پول افراد متقاضی نیست. این سرمایه از گروه زیر مجموعه سازمانهای تعیین شده تامین میشود.
متقاضیانی که با درخواست و ایدهشان موافقت شود، باید حداقل سرمایه برای راه اندازی کسب و کار در کانادا را مد نظر قرار دهند.
برای مثال حداقل سرمایه ۲۰۰ هزار دلار برای شرکت Venture Capitals نیاز است، حداقل سرمایه ۷۵ هزار دلار برای شرکت Angel Investor نیاز است و در صورت پذیرفته شدن در برنامههای شرکت Incubator، متقاضیان نیازی به تامین سرمایه ندارند.
خرید و راه اندازی کسب و کار بهتر است یا دریافت ویزای استارتاپ؟
افراد طبق شرایط خود و از طریق مشورت با وکیل مهاجرت حاذق و با تجربه، باید شانس خود را با برنامههای مختلف مهاجرتی سنجیده و بهترین آن را انتخاب کنند.
چگونه متقاضیان از سازمانهای تعیین شده نامه حمایت دریافت کنند؟
ایده و طرح کسب و کار افراد متقاضی باید برای سازمانها ارزش حمایت و پشتیبانی داشته باشد.
پروسه اقدام برای سازمانها متفاوت است. برای کسب اطلاعات، افراد باید با آن سازمان در ارتباط باشند.
امکان پشتیبانی از طرف دو حامی وجود دارد؟
بله، در صورتی که چند سازمان تعیین شده از ایده متقاضی استقبال کنند، سازمانها تنها یک گواهینامه تعهد و نامه حمایت برای متقاضی صادر میکنند. به این نوع حمایت سندیکا میگویند.
در این حالت متقاضی باید مقدار سرمایه برای سازمانی که مبلغ بیشتری لازم دارد را دریافت کند و یکی از سازمانها نقش اصلی را ایفا میکند. برای مثال اگر شرکت Venture Capitals و شرکت Angel Investor علاقهمند به سرمایه گذاری روی ایده فردی هستند، سرمایه کلی آن کسب و کار ۲۰۰ هزار دلار میشود. اما در صورتی که شرکتها فقط از سازمان Angel Investor باشند، سرمایه ۷۵ هزار دلار میشود.
آیا ورود با هر نوع بیزنس برای اخذ ویزای استارتاپ امکان پذیر است؟
خیر، باید محصول کسب و کار افراد از نوع پتانسیل رشد بالا (high-growth) باشد.
چند متقاضی از طریق یک برنامه کسب و کار میتوانند به کشور کانادا مهاجرت کنند؟
حداکثر ۵ متقاضی؛ این افراد باید حداقل ۱۰٪ حق رای کسب و کار و شرکت را داشته باشند. هرکدام از افراد به طور دقیق توسط اداره مهاجرت کانادا بررسی میشوند، بنابراین باید شرایط ویزای استارتاپ را داشته باشند.
باید توجه داشت که اگر به هر دلیلی یکی از افراد متقاضی از سوی افسر پرونده مردود شود، تمامی افراد متقاضی مردود خواهند شد.
در صورتیکه کسب و کار استارتاپی با شکست مواجه شود، در روند اقامت تغییری ایجاد میشود؟
خیر، در صورتی که کسب و کار متقاضی با شکست مواجه شود، تغییری در روند و وضعیت اقامت دائم ایجاد نمیشود؛ زیرا دولت کانادا با ماهیت راهاندازی استارتاپ آشنا است.
سطح ریسک مرتبط با ویزای استارتاپ کانادا بین بخش خصوصی و دولتی تقسیم میگردد.
4 پاسخ
سلام زمان گرفتن ویزای استارتاپ کانادا چقدر طول میکشه؟ ممنون
سلام احسان عزیز
ممنون از پیامتون. مدت زمان گرفتن استارتات اپ کانادا حدودا ۲ سال طول میکشد البته با توجه به شرایط و مدارک هر استارتاپی زمان دریافت ویزا هم متفاوت و متغییر است.
عالی است
سلام علی عزیز
ممنون از کامنت شما. 🌺🌺 خوشحالیم که محتوای استارتاپ کانادا براتون مفید بوده.